Yeni Yollar İle Samandağ'ın Ulaşım Ağı Genişliyor - Son Dakika
Güncel

Yeni Yollar İle Samandağ'ın Ulaşım Ağı Genişliyor

Yeni Yollar İle Samandağ\'ın Ulaşım Ağı Genişliyor

Samandağ Belediyesi ekipleri daha yaşanabilir bir Samandağ hedefi ile çalışmalarını sürdürüyor.

21.09.2018 16:11  Güncelleme: 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samandağ'ın 42 Mahallesine eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını gerçekleştiren Fen İşleri ekipleri yapım ve onarım çalışmalarından parke taşı döşemeye, stabilize yol çalışmasından temizlik çalışmalarına kadar ilçenin çoğu mahallesinde çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Bulut, belirlenen programlar dahilinde ve vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaların gerçekleştirildiğini belirtti.

Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Bulut, yaptığı açıklamada; " Belediye Başkanımız sayın Mithat Nehir'in öncülüğünde bu hafta itibarıyla 11 Mahallede çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Fen İşleri ekiplerimizce Cemal Gürsel Mahallesi Samandağ Lisesi etrafında stabilize yol çalışması yapılıyor. Kurtderesi Mahallesi Berber Sokağa bağlanan ara sokakta stabilize yol çalışması ve parkeye hazırlık çalışmaları devam ediyor. Tomruksuyu Mahallesi'nde ara sokaklarda stabilize yol çalışması ve dolgu çalışmaları yapılıyor.Deniz Mahallesi'nde stabilize yol çalışması yapılıyor. Şükrü Kanatlı Mahallesi Dil Okulu yanında stabilize yol çalışması yapıldı. Karaçay Mahallesi'nde yol dolgu çalışması yapıldı. Yeni Mahalle'de yol temizliği yapıldı. Çanakoluk Mahallesi mezarlık yolunda bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Uzunbağ Mahallesi'nde yol dolgu çalışması yapıldı. Cumhuriyet Mahallesi'nde ara sokakta stabilize yol çalışması yapıldı. Kuşalanı Mahallesi'nde yol tesviye çalışması yapıldı. Samandağ'ın her noktasına hizmet götürmeye çalışıyoruz. " ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Yollar İle Samandağ'ın Ulaşım Ağı Genişliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement