Yeni Yön Tabelaları Sürücülerin İşini Kolaylaştıracak - Son Dakika
Güncel

Yeni Yön Tabelaları Sürücülerin İşini Kolaylaştıracak

Yeni Yön Tabelaları Sürücülerin İşini Kolaylaştıracak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen mahallelerin yön tabelalarının yenilenmesi çalışması kapsamında Kırkağaç'taki tabelalar yenilendi.

20.11.2017 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, mahallelerde eskiyen yön tabelalarının yenilenmesi ve yeni tabelaların çalışması devam ediyor.

Merkezde ve ilçelerde devam tabela yenileme çalışmaları sonrasında vatandaşlar artık mahallelerde yol sormadan tabelaları takip ederek ulaşmak istedikleri adreslere gidebilecekler. Manisa Büyükşehir Belediyesi trafikte sürücülerin daha güvenli bir sürüş yaşaması için ilçelerin mahalle aralarındaki yön tabelalarını kimi yerlerde yenilemeye yön tabelası olmayan yerlerde ise yeni tabelaların montajlarına devam ediyor. Kırkağaç'ta da yürütülen çalışma kapsamında yeni yön tabelaları yerleştirilerek, sürücülerin artık adres sorma külfetinden kurtaracak. Yenilenen ve yeni takılan yön tabelalarını yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman, artık sürücülerin yollarını daha rahat bulabileceklerini belirterek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Yön Tabelaları Sürücülerin İşini Kolaylaştıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement