Yeni Yönetimden Eski Yönetime Yemekli Uğurlama - Son Dakika
Yerel

Yeni Yönetimden Eski Yönetime Yemekli Uğurlama

Yeni Yönetimden Eski Yönetime Yemekli Uğurlama

Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yaşanan görev değişikliği sonrası yeni yönetim eski yönetime bir veda yemeği verdi.

08.05.2014 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yaşanan görev değişikliği sonrası yeni yönetim eski yönetime bir veda yemeği verdi. Hoş bir sohbet ortamında geçen yemekte konuşan yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, "Camiamıza büyük hizmet ve katkıları olan değerli meslektaşlarımıza minnettarız. Başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Yaklaşık 2,5 yıl yürüttüğü Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrılarak Yusuf Ziyabey Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcılığına atanan Nurullah Aktaş ve uzun yıllardır Şube Müdürlüğü görevini yürüten Nimet Doğan onuruna verilen yemekte konuşan yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, "Bizleri buralara uygun görenleri mahcup etmeme ve ilçemizdeki eğitim ve öğretim kalitesini daha da yukarılara taşıma adına yeni kadromuzla tüm gayretimizi göstereceğiz." diye konuştu.

Milli Eğitim camiasında yaşanan değişim sonrası Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrılan Aktaş ile eski şube müdürü Doğan ise yaptıkları değerlendirmede; yeni yönetime başarılar dilerken daha önce birlikte çalıştıkları meslektaşları ve müdürlük personelinden de helallik istediler.

Öte yandan yemek sonunda yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, Aktaş ve Doğan'a yeni görevlerinde başarılar dilerken hizmetleri anısına da birer plaket verdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Yönetimden Eski Yönetime Yemekli Uğurlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement