Yeniçağ Yazarı, Erdoğan'ın Gönlündeki Başbakan Adayını Yazdı - Son Dakika
Güncel

Yeniçağ Yazarı, Erdoğan'ın Gönlündeki Başbakan Adayını Yazdı

MHP'ye yakınlığıyla bilinen Yeniçağ yazarlarından Ahmet Takan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gönlündeki başbakan adayının İçişleri Bakanı Efkan Ala olduğunu öne sürdü.

28.01.2015 12:57  Güncelleme: 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlere kilitlenirken, kulislerde partilerin milletvekilliği için aday göstereceği isimlerle ilgili farklı iddialar ortaya atılıyor. Bu iddialardan en çok dikkat çekenini ise Yeniçağ yazarı Ahmet Takan, "Efkan Ala nereye koşuyor?" başlıklı yazısında dillendirdi.

MHP'ye yakınlığıyla bilinen Yeniçağ gazetesinde Ahmet Takan'ın kaleme aldığı yazı Başkent kulislerinde büyük yankı uyandırdı. Yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ahmet Davutoğlu'nu gözden çıkardığını iddia eden Takan "Çok sıkı bir yerden işittim. Beyefendi'nin gönlünde yatan isim Efkan Ala'ymış" dedi.

İşte Takan'ın yazısındaki o kısım;

"Afrika dönüşü kabin ekibi vasıtasıyla 2015 milletvekili seçimlerini "başkanlık sistemi seçimi" olarak ilan eden Recep Erdoğan, Ahmet Davutoğlu'nu tam manasıyla abandone ettiği için Başbakanlık koltuğuna göz dikenlerin sayısı da arttı. AKP kulislerinde Davutoğlu için ittifakla 'kesin gidici' yorumu yapılıyor.

"KURTULMUŞ YENİ ARAYIŞLAR İÇİNDE"

Gölge Başbakan rolü verilen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş bile son gelişmelerden rahatsız olmaya başladı. MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın adı istifa edip mebus olacaklar ve sonrasında Başbakan adayları arasında sayılmaya başlanınca Kurtulmuş'un yeni arayışlar içine girdiği AKP kulislerinde konuşuluyor.

Bu arada dillendirilen bir iddia ise Hakan Fidan'ın tavşan aday olduğu yönünde... Çok sıkı bir yerden işittim... 'Beyefendi'nin gönlünde yatan isim Efkan Ala'ymış. Paralelcilerin uykusu kaçacak ama;

Benden söylemesi!.."

Yeniçağ Yazarı, Erdoğan\'ın Gönlündeki Başbakan Adayını Yazdı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yeniçağ Yazarı, Erdoğan'ın Gönlündeki Başbakan Adayını Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • döşemeci geldi: Başbakan olamaz çünkü Başbakan olacak kişi en az Erdoğan gibi yürekli heybetli olması lazım 11 33 Yanıtla
  • Er ya da geç: Kim olursa olsun sonuçta kukla olacak 28 8 Yanıtla
  • Yazıl: Miletimiz gırtlağa kadar borçlu kürtler iyice yüz buldu sonra cari acıgı kapatsınlar dıye trakya istanbul başta olmak uzere topraklar ev arsa vs araplara sattılar yandaşları islamiyeti bahane edip ciplere bincekler sonra biz halen bunlara oymu veririz sanıyorlar avucunuzu yalayın 27 7 Yanıtla
  • saf: Demekki daha cok fonksiyonlu uzaktan kumanda varmis. bu ala midir nedir ne demisti: hz muhammet kibire kapildi biz kibire kapilmadik. . . . ' yakisir dinci akp ye. 23 9 Yanıtla
  • yeterrr: Ak Partide başbakan sorunu yok diğerleri düşünsün seçim kaybedenler gitmeli 7 14 Yanıtla
  • abdulkadir demir: Yeni başbakan numan kurtulmuş yada hakan fidan olmalıdır. 10 6 Yanıtla
  • tayson: çok sağlam yerlerden aldığım bilgi; başbakanın gönlündeki diğer akp fanatiği, partiye yakışan bir isim varmış. esas gönlü ondan yana diyorlar ama bakalım. . . bülent ersoy kabul edecek mi acaba bu öneriyi. . . 11 4 Yanıtla
  • ahmet güzelsoy: EN CAHİL AKP Lİ BAHÇELİDEN DAHA İYİDİR İSTANBULDA BULUT BULUT İNŞAA T İFLAS ETTİ PARASINI PEŞİN ALIP TESLİM ETMEDİĞİ DAİRELERDEN HARAÇ KESERCESİNE DAİRE BAŞINA 30 BİN TL DAHA İSTİYOR EYYY TEMEL BULUT DİLERİM SONUN BANKER KASTELLİ GİBİ OLUR BENİ BİTİRDİN YÜCE RABBİMDE SENİ BİTİRİSİN MİLLETEN ÇARPTIĞIN PARALARI ALLAH NE SANA NEDE AİLENE YEDİRTSİNBULUT İNŞAAT PARAYI VER EVİ UNUT İNŞAAT OLDU İNANMAYAN ARAŞTIRSIN 5 8 Yanıtla
  • Mustafa uzun: Tabi hakan fidanı yapın 6 6 Yanıtla
  • t.akaya: numan kurtulamamış karun olmaya karar verdi ama sallayam yok 9 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı, meslek liselerinin eğitim kalitesini arttırmaya önem veriyor
    12:40 Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı, meslek liselerinin eğitim kalitesini arttırmaya önem veriyor

    Emirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Kaymakam Osman Bilici, okulun genel durumu hakkında bilgi aldı ve öğretmenlerle bir araya geldi. Kaymakam Bilici, öğretmenlerin eğitim kalitesini artırma çalışmalarını desteklediğini belirterek, öğrencilerle de yakından ilgilendi.

  • Mersin Uluslararası Limanı 25 Milyonuncu Konteynerini Elleçledi
    12:40 Mersin Uluslararası Limanı 25 Milyonuncu Konteynerini Elleçledi

    Türkiye'nin lider konteyner terminali Mersin Uluslararası Limanı (MIP), 2007'den bu yana 25 milyonuncu (TEU) konteynerini elleçleyerek yeni bir kilometre taşına imza attı. MIP, 2023 yılında yaklaşık 2 milyon TEU konteyner, 8 milyon tonun üzerinde konvansiyonel yük elleçleyecek.

  • AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Söğütlü'de Halk Buluşmasına Katıldı
    12:40 AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Söğütlü'de Halk Buluşmasına Katıldı

    AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan, Söğütlü ilçesinde düzenlenen halk buluşmasında konuştu. Erdoğan, Cumhur İttifakı dışında seçilip geri dönme planı yapanlara kapılarının kapalı olduğunu belirtti. Programa, AK Parti ve MHP ilçe başkanları, meclis üyesi adayları ve mahalle sakinleri katıldı.

  • Denizli'de minibüs yangını
    12:40 Denizli'de minibüs yangını

    Denizli'nin Buldan ilçesinde seyir halindeyken yanmaya başlayan minibüsten geriye metal yığını kaldı. Yangın itfaiye tarafından söndürülürken, ölen veya yaralananın olmadığı belirtildi.

  • Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti sandık görevlileriyle bir araya geldi
    12:38 Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti sandık görevlileriyle bir araya geldi

    Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, kentte düzenlenen bir programda AK Parti sandık görevlileriyle bir araya geldi. Savran, hizmet ve eser siyasetiyle Nevşehir'e sahip çıktıklarını belirterek, yeni dönemde de projeler üreteceklerini ve şehri daha da güzelleştirmek için çalışacaklarını ifade etti. Savran, sandık görevlilerinin önemli bir görevi yerine getireceğini vurgulayarak, seçimlerin sahada kazanıldığını söyledi.

  • Denizlispor, gençleriyle Keçiörengücü maçına hazırlanıyor
    12:37 Denizlispor, gençleriyle Keçiörengücü maçına hazırlanıyor

    Denizlispor, TFF U19 Elit B Ligi 28. haftasında Keçiörengücü ile deplasmanda karşılaşacak. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Denizlispor, galibiyet parolasıyla maça hazırlanıyor. Teknik Sorumlu Mustafa Ali Gözlükaya, maçın önemine dikkat çekerek, kazanmaları gereken bir maç olduğunu belirtti.

  • Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği Panayırında El Emeği Ürünler Satışa Çıktı
    12:37 Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği Panayırında El Emeği Ürünler Satışa Çıktı

    Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği tarafından düzenlenen panayırda, 340 girişimci kadın tarafından üretilen el emeği ürünler ramazan çadırında satışa sunuldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran'ın da ziyaret ettiği çadırda, kadın girişimcilerle sohbet edildi. Dernek başkanı Nagihan Aygün, vatandaşlardan girişimci kadınlara destek olmalarını istedi ve çadırda kıyafetlerden banyo malzemelerine kadar birçok ürünün bulunduğunu belirtti. Girişimci kadınlar ise elde ettikleri gelirle ev ekonomisine katkıda bulunduklarını ve müşterilerden olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade etti.

  • Karatay Tabiat Mektebi'nde Eğitimler Başladı
    12:36 Karatay Tabiat Mektebi'nde Eğitimler Başladı

    Konya'nın Karatay ilçesinde eğitim çağındaki çocuklar için kurulan Karatay Tabiat Mektebi'nde eğitimler başladı. İlkokul ikinci sınıf öğrencileri doğayı keşfederken eğlenceli etkinliklere katılacak.


Advertisement