Yenice Belediye Başkanı Çaylı'nın İhracının İstenmesi - Son Dakika
Güncel

Yenice Belediye Başkanı Çaylı'nın İhracının İstenmesi

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı'nın "kesin ihraç" istemiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevk edildiğini, kararı kurulun vereceğini bildirdi.

29.03.2018 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı'nın "kesin ihraç" istemiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevk edildiğini, kararı kurulun vereceğini bildirdi.

Başkan Altınöz, yaptığı yazılı açıklamada, Çaylı hakkında başlatılan disiplin süreci hakkında basın yayın organlarında birtakım haberler çıktığını, bu süreç hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için açıklama yaptığını aktardı.

AK Parti'nin kurumsal bir parti olduğunu ifade eden Altınöz, şunları kaydetti:

"Bizim tüzük ve yönetmeliklerimiz var. En önemlisi de çok derin siyasi ahlak ve kurallarımız var. 'Bunu kim ihlal ederse gereken yapılacaktır.' demiştik. Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı hakkında AK Parti Merkez Yürütme Kurulu 19 Mart 2018 günü Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yaptığı toplantıda, Zeki Çaylı'nın AK Parti'nin tüzük, program ve ilkelerine aykırı tutum ve davranışlarının olduğu, partimizle ilişiğinin derhal kesilmesi kanaatiyle tüzüğün 119. maddesi uyarınca tedbirli olarak, partiden kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevkine oybirliğiyle karar verilmiştir ve aynı gün Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilmiştir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yenice Belediye Başkanı Çaylı'nın İhracının İstenmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor
    12:29 Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor

    TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka'nın hücum oyuncuları Enes Nalbantoğlu ve Fatih Taşdelen, takımın ligde attığı 53 golün 24'üne katkı sağladı. Karşıyaka, zirve takibini sürdürerek play-off maçları öncesinde en azından saha avantajını elde etmeyi hedefliyor.

  • Denizlerde 4.5 Ay Sürecek Olan Avlanma Yasağı Başladı
    12:29 Denizlerde 4.5 Ay Sürecek Olan Avlanma Yasağı Başladı

    Av sezonunun son günlerinde Karadeniz somonu ve istavrit balığı bol miktarda avlanırken, fiyatlar düştü. Karadeniz somonunun kilogramı 120 liraya, istavritin kilogramı ise 50 liraya kadar düştü. Deniz canlılarının popülasyonunun artması ve nesillerin korunması amacıyla konulan 4.5 aylık endüstriyel avlanma yasağı dün itibariyle başladı.

  • Hava Sıcaklıkları Artacak, Çığ Tehlikesi Uyarısı
    12:28 Hava Sıcaklıkları Artacak, Çığ Tehlikesi Uyarısı

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, hava sıcaklıkları yurdun kuzey ve iç kesimlerinde 2-4 derece artacak. Yurt genelinde ise mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek. MGM, Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli rüzgar ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve çığ tehlikesi uyarısında bulundu. Ankara'da bugün en yüksek hava sıcaklığı 27, İstanbul'da 25, İzmir'de 28 derece olacak.

  • Afyonkarahisar'da silahlı tehdit suçundan aranan şahıs yakalandı
    12:28 Afyonkarahisar'da silahlı tehdit suçundan aranan şahıs yakalandı

    Afyonkarahisar'da birden fazla kişi ile silahlı tehdit suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası ile aranan S.Ç., polis tarafından yakalandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda şahıs gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Mısır Dışişleri Bakanı Türkiye'ye ziyaret için hazırlanıyor
    12:27 Mısır Dışişleri Bakanı Türkiye'ye ziyaret için hazırlanıyor

    Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri, önümüzdeki hafta Türkiye'yi ziyaret edecek. Görüşmede bölgedeki son gelişmeler, Gazze'deki durum ve müzakereler ele alınacak.

  • MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Yerel seçimler sonucunda iktidar değişikliği olmadı
    12:27 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Yerel seçimler sonucunda iktidar değişikliği olmadı

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM grup toplantısında, MHP’nin yerel seçimlerden başarıyla çıktığını belirterek, yerel seçimler sonucunda Türkiye'de bir iktidar değişikliği olmadığını ifade etti. CHP’nin aldığı seçim sonuçlarıyla ilgili de Bahçeli, "Hiçbir projeleri olmayanların konjonkturel sebeplerle ulaştıkları sonuçlara güvenip zafer nutukları atmaları sadece mizahi bir yanılgıdır. Bugün şımaranların yarın milletten şamarı yemeleri mukadderdir" dedi.

  • İstanbul Sancaktepe Belediyesi'nde 2 Milyar TL Borç Asıldı
    12:26 İstanbul Sancaktepe Belediyesi'nde 2 Milyar TL Borç Asıldı

    15 yıl AKP'nin yönettiği Sancaktepe Belediyesi'nde yaklaşık 2 milyar TL borç olduğu ortaya çıktı. CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Emre Yılmaz ve Belediye Başkanı Alper Yeğin, borç tablosunu paylaştı.


Advertisement