Yenice Belediyesinden stickerlı evde kal çağrısı - Son Dakika
Güncel

Yenice Belediyesinden stickerlı evde kal çağrısı

Yenice Belediyesinden stickerlı evde kal çağrısı

Yenice Belediyesi vatandaşların korana virüs salgınından korunması için "Evde Kal" çağrısı yapmaya devam ediyor.

03.04.2020 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenice Belediyesi vatandaşların korana virüs salgınından korunması için "Evde Kal" çağrısı yapmaya devam ediyor.

Anons ve sosyal medya hesaplarından vatandaşların evde kalmaları konusunda sürekli çağrı yapan Yenice Belediyesi çağrılarına bir yenisini daha ekledi. Belediye ekipleri vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelere ve kaldırımlara "Sosyal mesafeni koru.Evde kal Yenice.Tedbirini al" çağrılarının yer aldığı stickerları yapıştırdı.

Belediye Başkanı Zeki Çaylı sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, "Yenice Belediyesi olarak korana virüs salgınından vatandaşlarımızın korunması için "Evde Kal" çağrısı yapmaya devam ediyoruz. "Sosyal mesafeni koru. Evde kal Yenice.Tedbirini al" çağrılarının yer aldığı stickerları vatandaşlarımızın en yoğun olduğu bölgelere ekiplerimiz tarafından yapıştırıldı. Yenice Belediyesi olarak sorumluluk duygusu ve anlayışı ile görevimizin başında vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Yenice'de yaşayan vatandaşlarımızdan korona virüs ile mücadele de kurallara uymalarını rica ediyoruz." dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yenice Belediyesinden stickerlı evde kal çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement