Yeniden / Aynı Yolda Benzer Kaza: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yeniden / Aynı Yolda Benzer Kaza: 4 Yaralı

Yeniden / Aynı Yolda Benzer Kaza: 4 Yaralı

Yeşilköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yanında seyreden taksiye çarptı.

22.07.2015 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yanında seyreden taksiye çarptı. Yoldan çıkan taksi aydınlatma direğine çarptıktan sonra takla attı. Kazada 1'i kadın 4 kişi yaralandı. Kazanın olduğu yerde 2 Temmuz'da da bir kaza meydana gelmiş 2'si kadın 3 kişi yaralanmıştı.

SÜRÜCÜSÜ KONTROLÜ KAYBETTİ

Edinilen bilgiye göre kaza Bakırköy Yeşilköy Havalimanı Caddesi'nde saat 06.45 sıralarında meydana geldi. Sultan Duran, Atatürk Havalimanı istikametine seyrederken otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç yanında seyreden Ömer Bayrak'ın kullandığı 34 THL 46 plakalı taksiye yandan çarptı. Savrulan taksi aydınlatma direğine ardından da geliş-gidişi ayıran yeşil alandaki ağaçlara çarptı. Takla atan taksi ters dönerken otomobil de yeşil alana çıktı.

TAKSİ YOLCUSU ARAÇTA SIKIŞTI

Kazada taksi sürücüsü Bayrak ile yolcular Oktay Kırış ve oğlu Can Kırış ile diğer otomobilin sürücüsü Sultan Duran yaralandı. Araçtan çıkan yaralılar yeşil alanda bir süre ambulans bekledi. Oktay Kırış ise takside sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri takside sıkışan Kırış'ı kurtarmak için çalışmalara başladı. Kırış, kısa süren çalışmanın ardından sıkıştığı yerden kurtarıldı. Önce taksi sürücüsü Bayrak sonra taksiden çıkarılan Kırış, olay yerine gelen ambulanslarla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumları diğer yaralılara göre daha hafif olan Duran ve Can Kırış için ise yeni ambulanslar istendi.

YEŞİL ALAN SULAMASI YAPILMIŞ

Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri 2 yaralıyı da hastaneye kaldırdı. Yaralıların hastanedeki tedavilerinin sürüyor. Kazanın yaşandığı noktada bir süre önce yeşil alan sulamasının yapıldığı, suların yola aktığı görüldü.

TAKSİCİ : ECEL TERİ DÖKÜYORUZ

Meslektaşının kaza yaptığı haberini alan bazı taksiciler olay yerine geldi. Bir taksici hem yeşil alan sulaması hem de dönüş için önlem alınmasını istedi. Taksici, "Bu dönüş için ecel teri döküyoruz. Araçlar buradan çıkıyor. Karşıya geçmeye çalışıyor. Sollanarak geçiliyoruz. Bazen buralar ıslak oluyor. Buna önlem alınsın. Burada sık sık kazalar oluyor. Tehlikeler atlatıyoruz. Araçlar birden sağa çıkıyor oradan gelen araç büyük tehlike oluşturuyor. Genelde zemin ıslak oluyor. Sabah bu saatlerde kuruyor. Ama bu dönüşe biran önce çözüm bulunması gerekiyor" dedi.

Yaralıların hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenilirken, polis kazanın nedenini tespit etmek için inceleme başlattı.

BENZER KAZA

Kazanın olduğu yerde 2 Temmuz'da da bir kaza meydana gelmiş 2'si kadın 3 kişi yaralanmıştı. Polis kazanın nedenini belirlemek için soruşturma başlattı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeniden / Aynı Yolda Benzer Kaza: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement