İstanbul'da taksici dehşeti! Kadın turisti önce kaçırdı, sonra darbetti - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da taksici dehşeti! Kadın turisti önce kaçırdı, sonra darbetti

Karaköy'den aldığı Fransız turistleri Taksim'e getiren taksici, iddiaya göre turistlerden fazla para istedi. Turistlerin karşı çıkması üzerine çıkan tartışmanın ardından aracı kilitleyen taksicini, kadın turisti kaçırdığı öne sürüldü. Kadın turisti darp eden taksici, bir süre sonra kadını yaka paça taksiden atarak sürükledi. O anlar ise çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

21.01.2022 15:18  Güncelleme: 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, dün akşam saatlerinde yaşandı. Fransa'dan Türkiye'ye gelen 24 yaşındaki Loubna-Djamel Bendeddouche çifti, Karaköy'de kaldıkları otelin önünden 34 THL 61 plakalı taksiye binerek Taksim'e gitmek istediklerini söyledi. İddiaya göre, taksimetre 21 lirayı gösterdi. 100 TL veren turistlere taksici, "para yok, gidin" diye bağırmaya başladı. Taksicinin para üstünü vermediğini ileri süren Fransız çift arasındaki tartışma büyüyerek arbedeye döndü. Bu sırada Djamel Bendeddouche'yi Taksim'de araçtan indiren sürücü, kadın turisti ise araca kilitleyerek kaçırdı. O anlar kadın turist cep telefonuyla kaydetti. Görüntüleri çeken kadının "Bu şaka mı ne? Beni Taksim'e geri götür" diye defalarca bağırdığı duyuluyor.

İstanbul'da taksici dehşeti! Kadın turisti önce kaçırdı, sonra darbetti

KADINI ZORLA TAKSİDEN İNDİRDİ

Loubna Bendeddouche'nin ifadesine göre, bir süre kadını ara sokaklarda gezdiren taksici, daha sonra Karaköy'e yöneldi. Meclis-i Mebusan Caddesi'ne gelen sürücü, burada kadını darp ederek araçtan indirmek istedi. Taksici ile kadın turist arasında burada yaşananlar da olay yerindeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla ile kaydedildi.

İstanbul'da taksici dehşeti! Kadın turisti önce kaçırdı, sonra darbetti

KADININ SAÇLARINDAN ÇEKEREK ARAÇTAN İNDİRDİ

Cep telefonu görüntülerinde, kadını darp ettiği görülen taksici, kadının çekerek zorla araçtan indiriyor. Kadını yerlerde sürükleyen taksici, bir taraftan da kadına küfürler ediyor.

/yeniden/ İstanbul'da taksici Fransız kadın turisti önce kaçırdı, sonra darbetti

KADIN VE KOCASI TAKSİCİDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

DHA'ya yaşananları anlatan Loubna Bendeddouche, "Taksim'e gitmek için taksiye bindik. Taksimetrede 20 yazıyordu, bende ödemek için 100 lira verdim. Para üstünü ver dedim, bana "hayır" dedi. Neden olduğunu sordum. 'Çünkü çok trafik vardı' dedi. Ben de 'Umurumda değil, para üstünü ver' dedim ama 'hayır' dedi. Kocam araçtan indi ama kocamı araca geri çekti ve dolaştırmaya başladı. Sürekli 'dur' dedik. Sonra bizi buraya getirdi ve bana saldırdı. Saçıma asıldı, ceketime asıldı ve ceketimi yırttı. Ceketime bakın, ayakkabıma bakın. Tırnaklarıma bakın hepsi kırık. Bu doğru değil" dedi. Kıyafetlerini gösteren Loubna Bendeddouche'nin arbede sırasında kırılan tırnakları ise olay yerinde kaldı.

/yeniden/ İstanbul'da taksici Fransız kadın turisti önce kaçırdı, sonra darbetti

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Fransız turistleri alarak karakola götürdü. İfadesi alınan turistler taksi sürücüsünden şikayetçi oldu. Polisin taksiciyi gözaltına aldığı öğrenildi.

İstanbul'da taksici dehşeti! Kadın turisti önce kaçırdı, sonra darbetti
İstanbul\'da taksici dehşeti! Kadın turisti önce kaçırdı, sonra darbetti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da taksici dehşeti! Kadın turisti önce kaçırdı, sonra darbetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Erkan Akkaya: Bu taksiciler tam zıvanadan çıktı acilen Türkiye’de uber serbest bırakılması lazım Rekabet olmayan yerde böyle olur işte 1 0 Yanıtla
  • Erhan Türkmenoğlu: Birileri artık şu taksicilere dur desin Durmuş 1 0 Yanıtla
  • Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı
    09:55 Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı

    Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde yapılan ortak çalışmalar sonucunda define avcısı F.A. yakalandı. Şahsın araç ve ikametinde yapılan aramada birçok define arama detektörü, av tüfeği ve tarihi eser niteliğinde metal objeler ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.

  • Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı
    09:42 Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı

    Bursa'da bir kadın, hava alsın diye dükkanın önüne bağlanan köpeği önce sevdi sonra çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan o anlar, Şaban Alper'in köpeğinin çalınmasına şahit oldu. Alper, polis ekiplerine haber vererek köpeğini bulmak için çalışma başlattı.

  • AK Parti Grup Başkanvekili'nin lüks saatiyle paylaşımı tepki çekti
    09:30 AK Parti Grup Başkanvekili'nin lüks saatiyle paylaşımı tepki çekti

    AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 562 bin TL'lik Rolex marka saatiyle sosyal medyada paylaşım yapınca büyük tepki aldı. Paylaşımın altına gelen tepkiler üzerine Yenişehirlioğlu, gönderiyi kaldırdı.


Advertisement