Yeniden Refah Partisi Palandöken teşkilatında görev dağılımı yapıldı - Son Dakika
Yaşam

Yeniden Refah Partisi Palandöken teşkilatında görev dağılımı yapıldı

Yeniden Refah Partisi Palandöken teşkilatında görev dağılımı yapıldı

Yeniden Refah Partisi Palandöken İlçe Başkanlığı'nda görev dağılımı yapıldı.

09.11.2020 13:34  Güncelleme: 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeniden Refah Partisi Palandöken İlçe Başkanlığı'nda görev dağılımı yapıldı. Kurmaylarıyla birlikte objektilerin karşısına geçen İlçe Başkanı Yusuf Kızıltaş, "Milletimizin huzuru, refahı ve selametinden başka bizim hiçbir muradımız yok" dedi.

Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla gerçekleştirilen kongrenin ardından Yeniden Refah Partisi'nin Palandöken İlçe Başkanı seçilen Yusuf Kızıltaş, Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Palandöken, Erzurum ve Türkiye gündemine dair değerlendirmeler ve görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, ayrıca görev dağılımı da yapıldı. Yeniden Refah Partisi Palandöken İlçe Başkanlığı binasında hafta sonunda gerçekleştirilen toplantıda, İlçe Teşkilat Başkanlığı görevine Arif Bayram Geyik getirilirken, Ayhan Şanlı'nın ise, İlçe Sekreteri ve Siyasi İşler Başkanı olması kararlaştırıldı. Toplantıda alınan karar doğrultusunda Yeniden Refah Partisi Palandöken İlçe Dış İşler ve Araştırma-Geliştirme Başkanlığı görevine Bülent Uncuoğlu getirilirken, Sosyal İşler ve Yerel Yönetimler Başkanlığı görevi de, Adem Kızıltaş'a verildi. Seçim İşleri ve Medya-Tanıtım Başkanlığı görevini Mete Ağgül'ün yürüteceği Yeniden Refah Partisi Palandöken İlçe Başkanlığı'nda, Halkla İlişkiler Başkanlığı'na Hakan Aydın, Ekonomi ve Mali İşler Başkanlığı görevine ise, Ahmet Tenkiz getirildi.

Toplantı sonunda bir değerlendirme yapan Yeniden Refah Partisi Palandöken İlçe Başkanı Yusuf Kızıltaş, Türkiye'de ve dolayısıyla Erzurum'da siyaseten yeni bir dönemi başlattıklarını belirterek, "Bizim siyaset anlayışımızda millet var, milletimize hizmet var. Milletimizin huzuru, refahı ve selameti için seferber olmak var. Bizim hedefimizde Milli Görüş esasları üzerine üreten, kendi kaynaklarına yönelen, gücünün farkında olan bu farkındalıkla hareket eden bir Türkiye modeli var. ve böyle bir Türkiye içerisinde tüm sorunlarını geride bırakmış bir Erzurum ve marka ilçe Palandöken hedefimiz var" diye konuştu.

Siyasette hiçbir zaman kırıp dökmekten yana olmadıklarının altını çizen Başkan Yusuf Kızıltaş, "Yeniden Refah Partimiz sayesinde muhalefetin bile anlamı olacak. Taşıdığımız ve temsil ettiğimiz değerler ışığında eğriye eğri, doğruya doğru diyecek; eleştirilerimiz olacaksa da, yanı sıra çözüm önerilerinde de bulunacağız. Yeniden Refah Partisi Palandöken İlçe Başkanlığı olarak; Yönetim Kurulu'ndaki bütün arkadaşlarımızla birlikte Palandöken ve Erzurum için elimizden geleni yapacağız. Allah hayırlı ve mübarek eylesin" ifadelerini kullandı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Yeniden Refah Partisi Palandöken teşkilatında görev dağılımı yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı
    00:19 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı

    Manisa'nın Selendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında okul servisi ile kapalı kasa kamyonet çarpıştı. Kazada 9 öğrenci hafif şekilde yaralanırken Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, öğrencileri hastanede ziyaret etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement