(Yeniden)- Yapımcı İle Manken Eski Eşin Davası - Son Dakika
Güncel

(Yeniden)- Yapımcı İle Manken Eski Eşin Davası

(Yeniden)- Yapımcı İle Manken Eski Eşin Davası

26.01.2011 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

(YENİDEN)- YAPIMCI İLE MANKEN ESKİ EŞİN DAVASI * Yapımcı Ferruh Taşdemir hakkında , eski eşi oyuncu - manken Özge Ulusoy'u tehdit ettiği, hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla 9 aydan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.  

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Özge Ulusoy şikayetçi, Ferruh Taşdemir ise şüpheli sıfatyla yer aldı. İddianamede şikayetçi Özge Ulusoy'un, eski eşi şüpheli Ferruh Taşdemir'in kendisini telefonla taciz ettiği, hakaret ettiği, şiddet uyguladığı ve tehdit ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğu anlatıldı. İddianamede şikayetçi Özge Ulusoy'a ait telefona, şüpheli Ferruh Taşdemir'in telefonundan sürekli tehdit ve hakaret mesajları geldiği ifade edildi. İddianamede ayrıca Ferruh Taşdemir'e ait hakaret ve tehdit içeren mesajların bulunduğu CD'nin dosyaya sunulduğu belirtildi.

TAŞDEMİR'İN 4 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Şüpheli Ferruh Taşdemir'in kendisine yönelitilen iddiaları kabul etmediği belirtildiği iddianamede, şüpheli Ferruh Taşdemir'in şikayetçi Özge Ulusoy'u tehdit ettiği ve hakaret ettiği vurgulandı. Şüpheli Ferruh Taşdemir'in "Tehdit" ve "Hakaret" suçlarından 9 aydan 4 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. Ferruh Taşdemir önümüzdeki günlerde Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

ULUSOY "UZLAŞMAK İSTEMİYORUMö DEMİŞTİ

Manken Özge Ulusoy, İstanbul Cumhuriyet Savcısına verdiği ifadesinde "Ferruh Taşdemir Beşiktaş'ta bulunan apartmanımdan çıkmak istediğim sırada benim yanıma gelerek konuşmak istediğini söyledi. Ben kabul etmeyince yürümemi engelledi. Ben de gitmediği takdirde bana engel olduğu takdirde polisi çağıracağımı söyledim. Kendiside bana 'kimi çağırırsan çağır' deyince ben de polisi aradım yardım talebinde bulundum. Görevli polis memurları geldiler. Bu olaydan sonra Ferruh Taşdemir bana mesaj göndererek bir sürü tehdit ve hakaret içerikli mesajlar göndermiştir. Uzlaşmak istemiyorum" şeklinde konuşmuştu.

 

Haber:Serpil KIRKESER, İstanbul DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel (Yeniden)- Yapımcı İle Manken Eski Eşin Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement