Yenilenen Nevşehir Tapu ve Kadastro Müdürlükleri Hizmet Binası Açıldı - Son Dakika
Yerel

Yenilenen Nevşehir Tapu ve Kadastro Müdürlükleri Hizmet Binası Açıldı

Yenilenen Nevşehir Tapu ve Kadastro Müdürlükleri Hizmet Binası Açıldı

Nevşehir'de yaklaşık 5 aylık bir tadilat sürecinden sonra yenilenen Tapu ve Kadastro İl Müdürlükleri hizmet binaları düzenlenen bir törenle hizmete kazandırıldı.

26.06.2013 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'de yaklaşık 5 aylık bir tadilat sürecinden sonra yenilenen Tapu ve Kadastro İl Müdürlükleri hizmet binaları düzenlenen bir törenle hizmete kazandırıldı. Tapu ve Kadastro İl Müdürlüklerinin hizmete kazandırılması törenine Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in yanı sıra daire müdürleri ile çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Yenilenen Tapu ve Kadastro İl Müdürlükleri hizmet binasının açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Hasan Ünver, şehircilik alanında belediyenin sürdürdüğü çalışmalarda el ele,kol kola ve gönül gönüle birlikte çalışılan kurumların başında Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinin de geldiğini belirterek, müdürlük hizmetlerinin daha modern bir merkezde yapılmasının hizmetlerin hızlılığı ve kalitesi açısından da büyük bir önem taşıdığını belirtti.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney'de, öncelikli olarak vatandaş memnuniyetini ön plana alan bir hizmet anlayışını ilke edindiklerini dile getirerek, güler yüzlü, hızlı ve kaliteli bir hizmet anlayışı içerisinde bulunduklarını ifade etti.

Her yıl tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde 25 milyon kişinin yararlandığını anlatan Güney, genel müdürlük olarak yapılan bir araştırmada müdürlüklerden vatandaşların memnuniyetin yüzde 97 ler seviyesinde bulunduğunu ifade etti. Güney, geri kalan yüzde 3 lük bölümün bile 750 bin seviyesinde bulunduğuna işaret eden Güney, bir dizi çalışmalarla da memnuniyet seviyesini yüzde 99'lar seviyesine yükseltenin en temel hedefleri arasında yer aldığını ifade etti.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'da törende yaptığı konuşmada, gerçekleştirilen tadilat sonrasında daha oldukça modern bir görünüme kavuşan Tapu Kadastro İl Müdürlüklerinin bu seviyeye gelmesinde yardım ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Vali Ceylan, kamu hizmetinin yürütülmesinde öncelikli olarak güler yüzlü yaklaşımın vazgeçilmez bir değer olduğunu dile getirerek, hizmetlerin en hızlı ve kaliteli bir düzeyde ortaya konulmasının idareci olarak en temel çalışma alanları arasında yer aldığını vurguladı.

Daha sonra Tapu ve Kadastro Hizmet binalarının tadilat çalışmalarına katkılarından dolayı Tapu Kadastro Genel Müdürü Davut Güney, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile kurum yetkililerine teşekkür plaketi takdim etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenilenen Nevşehir Tapu ve Kadastro Müdürlükleri Hizmet Binası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement