Yenilenmiş (Refurbished) Garantili Ürünler Büyük Talep Görüyor - Son Dakika
Yüksek Teknoloji

Yenilenmiş (Refurbished) Garantili Ürünler Büyük Talep Görüyor

Yenilenmiş (Refurbished) Garantili Ürünler Büyük Talep Görüyor

Avrupa ve Amerika'da uzun yıllardır olan, son yıllarda ülkemizde de oldukça popüler olan yenilenmiş (refurbished) oldukça fazla talep görüyor. Avrupa ve Amerika'da müşteri memnuniyetsizliği, online alışveriş iadeleri, 30 gün koşulsuz iade gibi sebeplerden ötürü uzun yıllardır satışı gerçekleştirilen yenilenmiş (refurbished) ürünler birçok tüketicinin ilk tercihi olabiliyor.

05.12.2019 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa ve Amerika'da uzun yıllardır olan, son yıllarda ülkemizde de oldukça popüler olan yenilenmiş (refurbished) oldukça fazla talep görüyor.

Avrupa ve Amerika'da müşteri memnuniyetsizliği, online alışveriş iadeleri, 30 gün koşulsuz iade gibi sebeplerden ötürü uzun yıllardır satışı gerçekleştirilen yenilenmiş (refurbished) ürünler birçok tüketicinin ilk tercihi olabiliyor.

Yenilenmiş (Refurbished) Garantili Ürünler Büyük Talep Görüyor

Ürünlerin tüm testlerinin gerçekleştirildiği ve tamamen çalışır durumda teslim edildiği belirtilen sistemde en çok dikkat edilmesi gereken nokta yenilenmiş (refurbished) ürünleri satın aldığınız yerler. Çünkü işin ehli ve profesyoneli olmayan noktalardan yapacağınız alışverişlerde başınız oldukça ağrıyabilir.

Yenilenmiş (Refurbished) Garantili Ürünler Büyük Talep Görüyor

Biz de, ülkemizde ürün fiyatlarının yükselmesi ve yenilenmiş (refurbished) ürünlere olan talebin artmasıyla birlikte Yüksek Teknoloji Haberler.com okuyucuları için çok önemli bir noktaya değinmek istedik ve 20 yılı aşkın süredir sektörün önemli bir markası haline gelmiş olan EFS Elektronik'in Kurucusu Serkan Altınbaşak ile bir arayageldiğimiz bir sohbet gerçekleştirdik.

Yenilenmiş (Refurbished) Garantili Ürünler Büyük Talep Görüyor

Serkan Altınbaşak, yenilenmiş (refurbished) ürünlerin dünya genelinde oldukça ilgi gördüğünü, ülkemizde de bu alanda uzun yıllardır gerçekleştirdikleri çalışamalar ve uluslararası markalarla birlikte yaptıkları projelerle Türk tüketicilerine birçok ürünü uygun fiyatlarla sunduklarından bahsetti.

Yenilenmiş (Refurbished) Garantili Ürünler Büyük Talep Görüyor

Altınbaşak, yenilenmiş (refurbished) ürünlerle birlikte elektronik atık geri dönüşümü olarak ciddi yatırım yapan ve sürekliliği olan Türkiye'deki "İlk ve Tek" firma olduklarını, servis kökenli bir marka olduklarından yapıcı olma fikri ile bu işi başarabileceğimize inanarak yola çıktıklarını aktardı. Yıllar içerisinde doğru yolda olduklarının bilincine vararak, bu bilinci geliştirerek yükselmeye başladıklarını ve ekonomiye de katkı sağladıklarını dile getirdi.

Yenilenmiş (Refurbished) Garantili Ürünler Büyük Talep Görüyor

Atık elektrikli ve elektronik eşyaların yeniden doğaya kazandırma projesine dahil olarak Çevre Bakanlığı tarafından verilen lisansa sahip olduklarına da değinen Altınbaşak, hem ülke ekonomisine katkıda bulunmak hem çevreye duyarlı işleri başarabilmek hem de tüketicilere uygun fiyatlı ürünleri birinci kaliteyle sunabilmelerinden dolayı oldukça mutlu olduklarını dile getirdi.

Yenilenmiş (Refurbished) Garantili Ürünler Büyük Talep Görüyor

Yüksek Teknoloji Tekno Sohbet bölümüne konuk olan EFS Elektronik Kurucusu Serkan Altınbaşak ile gerçekleştirilen sohbetin tamamına aşağıda yer alan link aracılığıyla Yüksek Teknoloji Haberler.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.sondakika.com/haber/haber-yuksek-teknoloji-yeni-sayisiyla-yine-dopdolu-12640236/

Kaynak: Yüksek Teknoloji

Son Dakika Yüksek Teknoloji Yenilenmiş (Refurbished) Garantili Ürünler Büyük Talep Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Her 8 kadından biri meme kanserine yakalanma riski taşıyor
    11 Nis Her 8 kadından biri meme kanserine yakalanma riski taşıyor

    Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ebru Özan Sanhal, meme kanserine yakalanma riskinin her 8 kadından birinde olduğunu belirtti. Sanhal, gelişen teknoloji sayesinde mamografi çektirmenin eskisi kadar ağrılı olmadığını da bildirdi. Meme kanserinin dünyada ve Türkiye'de kadınlarda en sık görülen kanser türü olduğunu vurgulayan Sanhal, erken tanının önemine dikkat çekti ve mamografiyle taramaların önem kazandığını söyledi. Ayrıca, meme kanseri konusunda farkındalık yaratmak için aile öyküsü veya bulguları olanların 40 yaşını beklemeden yıllık kontrollerini yaptırması gerektiğini belirtti.

  • Eryaman TOHM, sporcu sağlığı için mini bir hastane gibi hizmet veriyor
    11 Nis Eryaman TOHM, sporcu sağlığı için mini bir hastane gibi hizmet veriyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Ankara'daki Eryaman Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcu sağlığı için adeta mini bir hastane hizmeti görüyor.

  • Alfa Romeo Milano: İtalyan markanın ilk tam elektrikli modeli Türkiye'de satışa çıkıyor
    11 Nis Alfa Romeo Milano: İtalyan markanın ilk tam elektrikli modeli Türkiye'de satışa çıkıyor

    Alfa Romeo Milano, sportifliği ve zarafeti kompakt segmentle buluşturuyor. Hibrit ve tam elektrikli versiyonlarıyla çevreci ve performansı bir arada arayan kullanıcılara hitap ediyor. Milano Elettrica 410 km menzil sunarken, Milano İbrida 136 beygir gücünde. Milano'nun geniş bagaj hacmi ve yüksek konfor özellikleri de dikkat çekiyor. Otomobil, modern teknolojileri ve yenilikçi sürüş destek sistemlerini de bünyesinde barındırıyor.

  • TSMC, Apple'ın yeni nesil çiplerinin üretimine doğru ilerliyor
    11 Nis TSMC, Apple'ın yeni nesil çiplerinin üretimine doğru ilerliyor

    TSMC, Apple'ın gelecekteki çiplerinin üretimi için 2nm ve 1.4nm çiplerin üretimine doğru ilerliyor. Seri üretim 2025'in ikinci yarısında başlayacak. TSMC'nin Arizona'daki fabrikası da 2nm üretimine katılacak. Apple'ın en son teknoloji işlemci üretim teknolojilerini kullanması bekleniyor.

  • Enerjisiz Levitasyon: Havada Duran Ev Eşyaları
    11 Nis Enerjisiz Levitasyon: Havada Duran Ev Eşyaları

    Japonya'daki bilim insanları, harici bir güç kaynağı gerektirmeyen, sıradan grafit malzemeden yapılmış bir yüzen platform geliştirdi. Bu yeni buluş, grafitin doğal olarak yüksek diyamanyetik özellikleri sayesinde mümkün oldu. Havada duran grafit ev eşyaları, mıknatıslar üzerinde kısa bir süre süzülebilir, ancak grafit üzerinden geçen elektrik akımları enerji kaybına neden olur ve levite edilen nesnenin düşmesine yol açar. Araştırmacılar, grafit parçacıklarını elektriksel olarak yalıtıcı olan silika ile kapladılar ve ardından silika kaplı grafit parçacıklarını balmumuyla karıştırıp levha haline getirdiler. Bu yeni platform sistemi, güç, ivme ve yerçekimi ölçen yeni tür sensörlere yol açabilir. Ancak uygulamada bazı sınırlamalar mevcut ve bu teknolojinin yaygınlaşması için çeşitli faktörlerin göz önünde bulundurulması gerekmektedir.

  • Samsung, EVO ve PRO için yeni microSD kartları piyasaya sürüyor
    10 Nis Samsung, EVO ve PRO için yeni microSD kartları piyasaya sürüyor

    Samsung, EVO ve PRO serisi microSD kartlarının yeni sürümlerini tanıttı. Yeni modeller, bir önceki nesle göre daha yüksek performans sunacak ve saniye başına hız seviyesi artırıldı. EVO Select ve EVO Plus modelleri 160MB/s okuma hızına ulaşabilirken, PRO Plus modelleri ise 180MB/s okuma ve 130MB/s yazma hızına sahip olacak. Ürünlerin fiyatları ise belirlendi.

  • Lenovo Legion Y700 Super Control Edition: Yeni Sürüm Detayları
    10 Nis Lenovo Legion Y700 Super Control Edition: Yeni Sürüm Detayları

    Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Lenovo Legion Y700, yeni sürümü Super Control Edition ile karşımıza çıkıyor. Yeni versiyon, birçok önemli iyileştirme ile birlikte geliyor ve oyun meraklılarını sevindiriyor. Cihazın özellikleri arasında 2560X1600 piksel çözünürlük, 144Hz yenileme hızı, özel mikro-nano cam teknolojisi, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemci ve 6550 mAh batarya kapasitesi bulunuyor. Ürünün fiyatı henüz belli değil.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, askerlerin Ramazan Bayramı'nı kutladı
    10 Nis Cumhurbaşkanı Erdoğan, askerlerin Ramazan Bayramı'nı kutladı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefonla askerlerin Ramazan Bayramı'nı kutladı. Erdoğan, teröristlerin yok edileceğine inandıklarını ve mücadelenin devam edeceğini belirtti. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ise Şanlıurfa'da bayram namazını kıldıktan sonra askerleri ziyaret etti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak askerleri görüştürdü. Güler, askerlere teşekkür ederek terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

  • SpaceX, Starlink ile ticari uzay istasyonuna internet sağlayacak
    10 Nis SpaceX, Starlink ile ticari uzay istasyonuna internet sağlayacak

    SpaceX, önümüzdeki dönemde açılması planlanan Vast Haven-1 isimli ticari uzay istasyonunda Starlink internet hizmetini sunmaya hazırlanıyor. Haven-1, yüksek hızlı lazer ışınları kullanarak geniş bant veri iletimi sağlayacak ve kullanıcılara WiFi erişimi sunacak. Starlink'in lazer bağlantısı, 100 Gbps'ye kadar veri iletim hızı sunarak Dünya'daki fiber optik hızlarıyla aynı seviyede olacak. Bu anlaşma, Starlink için lazer bağlantılarını dünyada sunan ilk ortaklık olacak ve SpaceX, diğer uzay araçları için de lazer bağlantı hizmeti sunmayı hedefliyor.

  • Google ve Bayer, radyologlara yardımcı olmak için yapay zeka kullanacak
    10 Nis Google ve Bayer, radyologlara yardımcı olmak için yapay zeka kullanacak

    Google Cloud ve Alman sağlık devi Bayer, radyologlar için yeni yapay zeka araçları geliştirmek amacıyla iş birliği yapıyor. Bu iş birliği sayesinde, tıbbi görüntüleme gibi CT taramaları, ultrasonlar ve MR'ları kullanarak hastalıkların teşhis ve tedavisine yardımcı olacak bir AI destekli inovasyon platformu geliştirilecek. Platformun sağlık ve bilim organizasyonlarının büyük ve güvenli AI araçları geliştirmesine yardımcı olması hedefleniyor. Bu ortaklık, radyologların iş yükünü hafifletmek ve hasta sonuçlarını iyileştirmek amacıyla yapay zekanın kullanılmasını sağlayacak.

  • BMW ve Rimac, elektrikli otomobil batarya teknolojisi için iş birliği yapıyor
    10 Nis BMW ve Rimac, elektrikli otomobil batarya teknolojisi için iş birliği yapıyor

    BMW Grubu, geleceğin elektrikli otomobiller için batarya teknolojisinde önemli ilerlemeler yapmak amacıyla Rimac Technology ile uzun vadeli bir iş birliği anlaşması imzaladı. Bu anlaşma, BMW'nin elektrikli otomobil batarya teknolojilerinin geliştirilmesine odaklanacak.

  • Çin Hükümeti, Endüstriyel Ekipmanların Güncellenmesi İçin Özel Hedefler Belirledi
    10 Nis Çin Hükümeti, Endüstriyel Ekipmanların Güncellenmesi İçin Özel Hedefler Belirledi

    Çin hükümeti, yatırımları genişletmeyi ve yeni üretici güçler geliştirmeyi hedefleyen çabalar kapsamında endüstriyel ekipmanların güncellenmesi için özel hedef ve önlemler yayımladı. Eylem planına göre, 2023-2027 dönemi için endüstriyel ekipman yatırımı yüzde 25'ten fazla artırılacak. Ayrıca, dijital Ar-Ge ve tasarım araçlarının kullanımı yaygınlaşacak ve imalat sektöründe yeşil güncellemeler ilerletilecek.


Advertisement