Yenimahalle Belediyesi Öğrencileri Diş Taramasından Geçiriyor - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle Belediyesi Öğrencileri Diş Taramasından Geçiriyor

Yenimahalle Belediyesi Öğrencileri Diş Taramasından Geçiriyor

Yenimahalle Belediyesi sağlık çalışanları, Özel İrem Ağız ve Diş Polikliniği ve Colgate işbirliğiyle, Yenimahalle'de öğrencileri diş taramasından geçiriyor.

23.11.2012 11:25  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediyesi sağlık çalışanları, Özel İrem Ağız ve Diş Polikliniği ve Colgate işbirliğiyle, Yenimahalle'de İlköğretim Okulu öğrencilerini diş taramasından geçiriyor.

Tarama sonrasında Diş Hekimi Kalender Karagöz tarafından verilen ağız ve diş sağlığı seminerinde el yıkama ve diş fırçalamanın önemini dinleyen öğrenciler, merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldu. Günde en az iki kere dişlerin fırçalanmasını gerektiğine dikkat çeken Karagöz, "Bu yaşlar süt dişlerinin yerini kalıcı dişlerin aldığı dönem olduğu için çok önemli. İlk bir ay düzenli fırçalama yaparsanız bu alışkanlığı kazanmış olursunuz" dedi.

Yakacık İsmet Kurtuluş İlkokulu'nda yapılan diş taraması ve seminere katılan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, diş sağlığına dikkat etmemeleri durumunda çocukların ilerleyen yaşlarda büyük sıkıntılar yaşayacaklarını söyleyerek, öğrencilere Colgate'in hazırladığı paketler içinde diş fırçası, diş macunu ve diş fırçalama takip formlarını dağıttı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle Belediyesi Öğrencileri Diş Taramasından Geçiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement