Yenimahalle Belediyesinden Lösemili Çocuklar İçin Farkındalık Projesi - Son Dakika
Güncel

Yenimahalle Belediyesinden Lösemili Çocuklar İçin Farkındalık Projesi

Yenimahalle Belediyesi, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında ’Maskeni Tak Fotoğrafını Çek’ kampanyasına dahil oldu.

06.11.2018 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediyesi, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında 'Maskeni Tak Fotoğrafını Çek' kampanyasına dahil oldu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın makamında çektirdiği maskeli fotoğraf ile start alan kampanya, birçok müdürlük ve birimin dahil olmasıyla devam etti. Farkındalık projesine yüzlerce personel kendi sosyal medya hesaplarından destek verdi.

"Maskenin amacı lösemili çocukları korumak"

Lösemili çocukların toplumdan dışlanmasını engellemek için uygulanan projeye destek çığ gibi büyüyor. Sanat, siyaset ve iş dünyasından birçok insanın desteklediği projeye, Yenimahalle Belediyesinden tam kadro destek verildi.

Fastfood gıdalar, gazlı içecekler, GDO'lu ürünler, cep telefonu başta olmak üzere aşırı radyasyon yayan elektronik cihazların yoğun kullanımı, şeker ve unlu mamullerin aşırı tüketimi gibi birçok unsurun löseminin ortaya çıkmasında ana etken olduğunun belirtildiği projede, çocukların toplumdan dışlanmaması ve onlara her alanda destek olunması için farkındalık oluşturmak amaçlanıyor.

"Hayatımız çocuklarımız"

Çocukların sağlığını korumak için devletin tüm yetkili organlarının lösemiye karşı farkındalık oluşturması gerektiğinin altını çizen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında üretilen bu farkındalık projesine belediyemizin tümünde gönüllü olarak destek olmaktan, çocuklarımızın moral ve motivasyonunu arttırmak ve onlara yalnız olmadıklarını göstermek açısından büyük önem veriyor ve mutluluk duyuyorum. Çocuklarımız bu hastalık bulaşıcı olduğu için değil, dış ortamlarda bulunan mikroplardan korunmak için maske takıyor. Hepimiz bu durumun bilincine varmalıyız ve konuya hassasiyetle yaklaşmalıyız. Bu nedenle LÖSEV'in söylediği gibi 'Hayatımız Çocuklarımız' diyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yenimahalle Belediyesinden Lösemili Çocuklar İçin Farkındalık Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement