Kupa Sahibini Buldu - Son Dakika
Güncel

Kupa Sahibini Buldu

Türkiye Jokey Kulübü tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen Yenimahalle Belediye Başkanlığı Koşusu'nda kupa sahibini buldu.

30.08.2014 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Koşusu'nda Kran Kırana Mücadele

Kupa sahibini buldu

Türkiye Jokey Kulübü tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen Yenimahalle Belediye Başkanlığı Koşusu'nda kupa sahibini buldu. Junior Pianist isimli at yarışta galip gelirken kupayı atın sahibi Ayhan Çalıkoğlu, Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal'ın elinden aldı.

Junior Pianist Belediye Kupasını kazandı

Günün 5'inci koşusu olan Yenimahalle Belediye Başkanlığı Koşusu kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Junior Pianist, Be My Shadow, Black King, Mitelo ve Agarta isimli atların kıyasıya yarıştığı koşu, heyecanı tavan yaptı.

Ankara 75. Yıl Hipodromu'nda 2 bin 2 yüz metre çim pistte yapılan koşu da Ayhan Çalıkoğlu'nun sahibi olduğu ve Gökhan Kocakaya'nın jokeyliğindeki Junior Pianist isimli at kupayı kaldırdı.

Koşunun ardından düzenlenen törende Junior Pianist'in sahibi Ayhan Çalıkoğlu'na birincilik kupası verilirken, kupayı takdim eden Başkanvekili Mehmet Kartal, bu tür sporların devamı için Yenimahalle Belediyesi olarak her türlü desteği vereceklerini belirterek Çalıkoğlu'na da tebriklerini iletti.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement