Yenipazar'da "şehitlere saygı yürüyüşü" düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Yenipazar'da "şehitlere saygı yürüyüşü" düzenlendi

Yenipazar\'da "şehitlere saygı yürüyüşü" düzenlendi

Aydın'ın Yenipazar ilçesinde "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü" etkinlikleri, saygı yürüyüşü ile başladı.

17.03.2023 13:59  Güncelleme: 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Yenipazar ilçesinde "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü" etkinlikleri, saygı yürüyüşü ile başladı.

Yenipazar Çok Programlı Anadolu Lisesi önünde başlayan yürüyüşe Kaymakam Şule Demirtaş, Belediye Başkanı Yüsran Erden, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Özarslan, İlçe Emniyet Amiri Hacı Ali Katman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayşe Acar ile öğrenciler katıldı.

Yürüyüş, Atatürk Parkı'nda bulunan şehitlikte sona erdi. Şehitliğin önünde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. İlçe Müftüsü Mustafa Can tarafından dua edildi.

İlçe protokolü şehitliğe karanfil bıraktı.???????

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yenipazar'da 'şehitlere saygı yürüyüşü' düzenlendi - Son Dakika

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement