Yenişehir'deki 24 Stk'dan Ercan Özel'e Destek - Son Dakika
Güncel

Yenişehir'deki 24 Stk'dan Ercan Özel'e Destek

Yenişehir\'deki 24 Stk\'dan Ercan Özel\'e Destek

Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde kulislerde Yenişehir belediye başkanlığı aday adayı olacağı konuşulan Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ercan Özel'e ilçedeki 24 sivil toplum örgütünden tam destek geldi.

31.10.2013 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde kulislerde Yenişehir belediye başkanlığı aday adayı olacağı konuşulan Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ercan Özel'e ilçedeki 24 sivil toplum örgütünden tam destek geldi.

Yenişehir belediye başkanlığı aday adayı olacağı konuşulan Ercan Özel'e ilçedeki 24 sivil toplum örgütünden destek geldi. Ercan Özel'e destek vermek için Yenişehirli sivil toplum örgütü başkanları AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın'ı ziyaret etti. Yenişehirli muhtarlar, dernek, STK temsilcilerinin katıldığı ziyarette konuşan Yenişehirliler Derneği Başkanı İsmail Eroğlu, "Başbakanımızın yerel seçimler öncesinde adaylarımızı seçerken 'ehliyet ve liyakat bizim öncelikli esasımız olacak' sözleri bizleri ümitlendirdi. Ülkemizdeki gelişimden ilçemizin de istifade etmesi için 'işte bu' dediğimiz bir başkanımızın olmasını ümit ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi'nde kazandığı tecrübe ile ilçemizdeki bütün sosyal sınıf ve görüşteki insanları kucaklayacağına inandığımız Ercan Özel'i AK Parti'nin belediye başkan adayı görmek istiyoruz" dedi.

"ARTIK ÖZ GÜVENİ OLAN ÜLKEYİZ"

İl Başkanı Sedat Yalçın, bütün siyasi partilerde olduğu gibi aday adaylığı sürecinin AK Parti'de de devam ettiğini hatırlattı. Yerel seçimler öncesinde AK Parti'nin adeta cazibe merkezi haline geldiğine işaret eden Yalçın, şöyle devam etti:

"Biz kendi işimizi doğru yaptığımızda, toplumsal çeşitliliğimizi herkesi kucaklayarak çok güzel bir şekilde yönettiğimiz zaman Türkiye daha iyi olacak. Dünya, yeni bir Türkiye ile karşı karşıyadır. Artık öz güveni olan bir ülkeyiz. Oraya buraya borçlanıp da emir alan ülke değiliz" diye konuştu.

"ERCAN BEYİ İYİ TANIYORUM"

Şehirleri geçmiş dönemlerde ihmal ettiklerini, bu yüzden bu yerel seçimlerin önemli bir fırsat olduğunu kaydeden Yalçın, "Verilen kaynaklara yöneticiler yetişemediler. Alt yapı konusunda eksiklikler oldu. Aşırı göçe karşı kendi çaplarında iyi niyetle cevap vermeye çalıştılar, ama meseleler birikti. Bu mahalli seçimlerde bunu fırsata dönüştürmeliyiz. Yenişehir'de aday adayı olan herkesi dinlemeniz lazım. Verilere hakim olup olmadığını öğrenmelisiniz. Bir şekilde sizi ikna edip, bir şekilde size kendini kabul ettirip, bu söylediğim konularda fikri olmayan insanlar da olabilir. Yenişehir'in ortak aklısınız. Yenişehir için verdiğiniz karar, ilçeyi tatmin eden, ihtiyacını karşılayacak donanımda insan olmalı. Ercan beyi iyi tanıyorum. O öyle bir insandır. Bu tartışmayı tüm siyasi parti cephesiyle yapın. Partiler bu konuda birbiriyle yarışsın. Yenişehir için yepyeni bir döneme giriyoruz. Bu süreci güzel yönetelim" şeklinde konuştu.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ercan Özel'in cuma günü saat 13.30'da Yenişehir Belediye Başkan aday adaylığı için ilçe teşkilatına başvuruda yapacağı bildirildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yenişehir'deki 24 Stk'dan Ercan Özel'e Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement