Yepyeni Albüm Sadece TTNET'te - Son Dakika
Güncel

Yepyeni Albüm Sadece TTNET'te

Yepyeni Albüm Sadece TTNET\'te

Zara ve İstanbul Flamenko 5'lisi yepyeni albümleri ile sadece TTNET Müzik'te müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

13.08.2012 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zara ve İstanbul Flamenko 5'lisi yepyeni albümleri ile sadece TTNET Müzik'te

Türkiye'de müzikseverlerin en çok tercih ettiği dijital müzik platformu TTNET Müzik, sunduğu yepyeni albümlerle müzik şöleni yaşatmaya devam ediyor. Türk Müziği ve Türk Halk Müziği yorumcusu Zara, Türkiye'nin en iyi Flamenko müzisyenleri ile bir araya gelerek, 'Zara ve İstanbul Flamenko 5'lisi' adlı yeni çalışmasıyla dinleyicilerinin karşısına çıktı.

Çok sevilen türküleri Flamenko aranjesi ile dinleyicileriyle buluşturan Zara, böylece türküleri farklı bir kanaldan daha geniş kitlelere sevdirmeyi amaçlıyor. Zülfü Livaneli'nin bestesi 'Leylim Ley'', Aşık Mahzuni Şerif'in 'Çeşmi Siyahım', sözleri Neşet Ertaş'a ait olan 'Bahçe Duvarından Aştım' gibi birçok sevilen türkü, farklı lezzetteki Flamenko ezgileriyle sadece TTNET Müzik'te dijital olarak yayınlanan albümdeki yerlerini alıyorlar.

TTNET Müzik'in hayata geçirdiği yeni hizmeti sayesinde kullanıcılar "Zara ve İstanbul Flamenko 5'lisi" şarkılarını veya tüm albümünü tek bir "tık" ile kolayca indirebiliyorlar. Daha önce kullanılan paket satın alma sistemine ek olarak getirilen bu yeni hizmetten faydalanabilmek için sadece üye girişi yapmak yeterli oluyor.

Tek şarkı 1, albüm 4 TL

TTNET Müzik'te tek bir şarkı 1 TL'ye, albümler ise 4 TL'ye satın alınabiliyor. Ücretlendirme ise kullanıcıların TTNET ADSL faturasına yansıtılıyor. TTNET müşterileri dilerlerse TTNET Müzik'ten 100 şarkılık paketi 3 TL'ye satın alabiliyorlar; diğer TTNET Müzik kullanıcıları ise 100 şarkılık paketi mobil ödeme üzerinden 4 TL'ye satın alma şansına sahipler. Müzikseverler, indirdikleri şarkı ve albümleri istedikleri cihaza aktararak diledikleri yerde dinleyebiliyorlar.

En sevilen şarkıcı ve grupların yeni albüm ve şarkılarının dijital platformlar arasında ilk kez yayınlandığı, içinde 3 milyona yakın şarkıyı barındıran TTNET Müzik ile müzikseverler, her an her yerde kaliteli müziğin tadını çıkarabiliyorlar. Kullanıcılar TTNET Müzik'e www.ttnetmuzik.com.tr adresinden ulaşılabildikleri gibi, mobil cihazlar için geliştirilen TTNET Mobil Müzik uygulamasıyla da dilekleri parçaları istedikleri yerde dinleyebiliyorlar. iPhone, iPod, iPad ve Android işletim sistemli cihazlar için özel olarak tasarlanan TTNET Mobil Müzik uygulaması, AppStore ve GooglePlay'den ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yepyeni Albüm Sadece TTNET'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement