Yerde Bulduğu Cüzdanı Sahibine Ulaştırdı - Son Dakika
Kültür Sanat

Yerde Bulduğu Cüzdanı Sahibine Ulaştırdı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde belediye temizlik işçisi Arap Ali Şimşek, yerleri süpürürken bulduğu cüzdanı sahibine ulaştırdı.

07.07.2016 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde belediye temizlik işçisi Arap Ali Şimşek, yerleri süpürürken bulduğu cüzdanı sahibine ulaştırdı.

Karşıyaka Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü işçisi Şimşek, Serinkuyu'da yerleri süpürürken bulduğu cüzdanı amirine götürdü.

Belediye ekipleri, bir miktar para bulunan cüzdanın, içindeki telefon faturası sayesinde, Hüsniye Görgülü Durmazer'e ait olduğunu belirledi. Kadının evine giden ekipler, cüzdanı teslim etti.

"Kira paramız vardı"

Durmazer, eşiyle kağıt toplayarak geçimlerini sağladıklarını belirtti.

Biri asker, 4'ü evli 9 çocukları bulunduğunu anlatan Durmazer, "Gece eşimle işten gelirken yolda cüzdanımı düşürmüşüm. İçinde kira paramız vardı. Kaymakamlık ve belediyemizden yardım aldığım kartlar ile erzak çeki vardı. Hepsini eksiksiz teslim ettiler. Demek ki böyle insanlarımız da varmış. Getirenden de bulandan da Allah razı olsun." dedi.

"Sahibini bulmaktan başka bir şey düşünmedim"

Şimşek ise 3 aydır Karşıyaka Belediyesinde çalıştığını ifade ederek, "Yerleri süpürürken cüzdanı gördüm, alıp amirime götürdüm. Biz emekçi insanız, o yüzden elim bu parayı almaya gitmez. Sahibini bulmaktan başka bir şey düşünmedim." diye konuştu.

Bu arada, Şimşek'in, duyarlı davranışı nedeniyle Karşıyaka Belediyesince bir maaş ikramiyeyle ödüllendirildiği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Yerde Bulduğu Cüzdanı Sahibine Ulaştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement