Yerel Basının Sorunları İçin Meclis Araştırması Teklifi - Son Dakika
Yerel

Yerel Basının Sorunları İçin Meclis Araştırması Teklifi

Yerel Basının Sorunları İçin Meclis Araştırması Teklifi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, ülkemizin her yanında faaliyet gösteren yerel medya kuruluşları ile yerel medya kuruluşu çalışanlarının sorunlarının araştırılması için Türkiye büyük Millet Meclisi (TBMM)’de “Meclis Araştırması” açılmasını önerdi.

09.06.2016 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, ülkemizin her yanında faaliyet gösteren yerel medya kuruluşları ile yerel medya kuruluşu çalışanlarının sorunlarının araştırılması için Türkiye büyük Millet Meclisi (TBMM)'de "Meclis Araştırması" açılmasını önerdi.

Parsak, TBMM'ye bir öneri sunarak yerel basının sorunlarının araştırılacağı bir "Meclis Araştırma" komisyonu kurulmasını talep etti. Parsak öneride, "Basınımızda yer alan haberler ve vatandaşlarımızın artarak devam eden tepkileri doğrultusunda gündeme gelen, ülkemizin her yanında faaliyet gösteren yerel medya kuruluşları ile yerel medya kuruluşu çalışanlarının sorunlarının araştırılmasını teminen Anayasamızın 98'inci, Türkiye Büyük Millet Meclisi İçtüzüğü'nün 104'üncü ve 105'inci maddeleri uyarınca "Meclis Araştırması" açılmasını saygılarımızla arz ederiz" ifadelerine yer verdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerel Basının Sorunları İçin Meclis Araştırması Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement