Yerel Hayvan Koruma Görevlilerine Eğitim - Son Dakika
Yerel

Yerel Hayvan Koruma Görevlilerine Eğitim

Yerel Hayvan Koruma Görevlilerine Eğitim

Tepebaşı Belediyesi'nin sahipsiz hayvanların koruma ve bakım altına alınması konusunda geliştirdiği proje gönüllülere anlatıldı.
Tepebaşı Belediyesi meclis salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Veteriner İşleri Müdürü Yusuf Selek, "yerel...

27.11.2013 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi'nin sahipsiz hayvanların koruma ve bakım altına alınması konusunda geliştirdiği proje gönüllülere anlatıldı.

Tepebaşı Belediyesi meclis salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Veteriner İşleri Müdürü Yusuf Selek, "yerel hayvan koruma görevlisi"nin, sahipsiz sokak hayvanlarını kendi mekanlarında yaşatan gönüllü kişilere dendiğini açıkladı. Meclis salonunda verilen eğitimde, Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nde görevli Veteriner Hekim Cem Köse, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Mühendisi Özge Yaman, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürlüğü Veteriner Hekim Aybey Yarkataş ve Erdinç Yuva hazır bulunarak birer konuşma yaptılar.

Eğitimde, gelen gönüllülere hayvan hakları konusunda bilgiler verilerek, gerekli durumlarda neler yapılması gerektiği anlatıldı. Buna göre yerel hayvan koruma görevlisi; sokak hayvanlarının aşılarının yapılması, kısırlaştırılması, eğitilmesi ve sahiplendirilmesi gibi konularda yerel yönetimlerle işbirliği içinde olarak, hayvanların korunmasında aracı olacaklar.

Eğitimin ardından Tepebaşı Belediyesi Başkan Vekili Füsun Şeniş, tüm gönüllülere çiçek takdim etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerel Hayvan Koruma Görevlilerine Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement