Karaman'da Seçimler Güvenli Geçecek - Son Dakika
Politika

Karaman'da Seçimler Güvenli Geçecek

Karaman'da siyasi parti temsilcileri yerel seçimlerin huzurlu ve güvenli bir şekilde geçmesi için aralarında protokol imzaladı.

10.01.2014 20:24  Güncelleme: 20:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da siyasi parti temsilcileri yerel seçimlerin huzur ve güvenli bir şekilde geçmesi için aralarında protokol imzaladı.

İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Polisevi'ndeki programda, parti temsilcilerinin talebi üzerine bir araya gelerek güzel bir çalışmaya imza attıklarını söyledi.

Yapılan toplantıda ortaya çıkan fikirlerin protokolle imza altına alındığını ifade eden Sönmez, şunları kaydetti:

"Başkanlarımızın ortak talepleriyle toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda bir takım kararlar alındı. Buna göre kent merkezinde ve ilçelerde partiler, seçim irtibat bürosu açmayacak. Süslemeler parti binaları önü ve görüntü kirliliğine yol açmayacak şekilde yapılacak. Kent içinde ses yayın araçları dolaştırılmayacak. Ancak parti mitingi veya partilerin üst düzey yöneticilerinin gelmesi durumunda üç gün öncesinden ses yayın araçları dolaşabilecek. Bu araçlar hastane, okul, ibadethane, hastaneler yanında yayın yapmayacak. 18.00'den sonra kesinlikle yayın yapılmayacak. Mitingler haricinde konvoy yapılmayacak. Adaylar kendi araçları veya parti araçlarını aşırıya kaçmamak şartıyla süsleyebilecekler. Bu araçların sayısı beşi geçmeyecek."

Sönmez, yapılan protokol ile vatandaşların da rahat edeceğini aktardı.

AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli, MHP İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, CHP İl Başkanı Ahmet Ertuğrul ile Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Uguz hazırlanan protokolü imzaladı.

Karaman\'da Seçimler Güvenli Geçecek
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Karaman'da Seçimler Güvenli Geçecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement