Yerel seçime doğru - - Son Dakika
Güncel

Yerel seçime doğru -

Yerel seçime doğru -

MHP Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin, ''Partimiz hangi dili konuşursa konuşsun, hangi mezhepten olursa olsun tüm insanlarımızın ortak siyasi partisi ve yuvasıdır" dedi.

11.01.2014 20:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin, ''Partimiz hangi dili konuşursa konuşsun, hangi mezhepten olursa olsun tüm insanlarımızın ortak siyasi partisi ve yuvasıdır" dedi.

Çirkin, partisinin il binası önünde düzenlenen Büyükşehir Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, ülkenin son derece sıkıntılı dönemler yaşadığını aynı zamanda Suriye'de yaşananları özellikle Hatay'ın misliyle hissettiğini belirtti.

Siyasi partilerin üzerine düşenin ise kaostan çözüm noktasına doğru çare sunabilmek olduğunu ifade eden Çirkin, şunları kaydetti:

"'Ülkede zaman zaman sıkıntılar olabilir. Türkiye coğrafya olarak bu sıkıntılara ve dertlere daima muhatap olabilecek stratejik konumdadır. Türk siyasetine baktığımız zaman iki kutuplu bir siyaset görüyoruz. İki kutuplu siyasette bir kutup Müslümanlığın Atatürk düşmanlığından çektiğini ifade ediyor ya da etmese de bunu ima ediyor. Diğer kesim de iyi bir Atatürkçülüğün neredeyse din düşmanlığından geçtiğini ifade ediyor. Şunu söylemek istiyorum ki MHP ve ülkücü olarak ne kadar Atatürkçüysek aynı zamanda da elhamdülillah Müslümanız. Partimiz hangi dili konuşursa konuşsun ve hangi mezhepten olursa olsun tüm insanlarımızın ortak siyasi partisi ve yuvasıdır.''

Çirkin, adayların belirlenme noktasında taban çalışmasını kamuoyun anketlerini, yöre halkını, esnafını ve sanayicisini esas alan bir çalışmayla tespit ettiklerini de bildirdi.

Partinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mete Aslan ise ayrıştırmaya değil birleştirmeye geldiklerini söyledi.

Aslan, belediye başkanı olması durumunda ayrım yapmadan, hizmet vereceklerini en güzel şekilde göstereceklerini kaydetti.

Tanıtım toplantısına MHP ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yerel seçime doğru - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement