Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Ereğli Belediye Başkan adayı Mevlüt Özdemir, "Kavga etmeden Ereğli'yi marka kent haline dönüştüreceğiz" dedi.

15.12.2013 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Ereğli Belediye Başkan adayı Mevlüt Özdemir, "Kavga etmeden Ereğli'yi marka kent haline dönüştüreceğiz" dedi.

Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, toplumun her kesiminin sesi olmak istediklerini, sivil toplum örgütleri, meslek odalarının yanı sıra vatandaşlardan da destek gördüklerini söyledi.

Ereğli'nin huzurlu bir kent olabilmesi için yola çıktıklarını ifade eden Özdemir, "Kavga etmeden Ereğli'yi marka kent haline dönüştüreceğiz. Sadece ilçe merkezinin güzelliği değil her mahallenin de aynı güzelliği yakalaması gerekir. Alt yapısı, imarı ve mimari yapısıyla ilçemiz çoktan bu marka kent olmayı hak etmiştir. Ereğli'yle ilgili çeşitli projeler hazırlattık. Bu projeleri önümüzdeki süreçte kamuoyuyla paylaşacağız" diye konuştu.

Erdoğan'dan EVEDER'e ziyaret

DSP Ereğli Belediye Başkan Adayı Recep Erdoğan da Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Mensupları Yardımlaşma Sandığı Vakfı Emeklileri Derneği'ni (EVEDER) ziyaret etti.

Erdoğan, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçede sivil toplum örgütlerinin yanı sıra mahalle gezilerine başladıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Güzel işler yapmak için yola çıktık. Doğruları söyleyerek planlayacağız sloganımızla Ereğli halkıyla buluşuyoruz. Umut ediyorum ki halkımızın da göstereceği destekle ilçede partimizi yeniden zirveye taşıyacağız." - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement