Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Günşen: "Ahmet Günşen'in kim olduğu sorusu artık gündemden düşmüştür.

29.01.2014 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Ahmet Günşen, "Ahmet Günşen'in kim olduğu sorusu artık gündemden düşmüştür. Çarşıda sokakta yürürken, akşam ev ziyaretlerimizde kapıyı çaldığımda insanlarımız bizi ismimizle hitap ederek karşılıyorlar" dedi.

Günşen, partisinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 5 Aralık'ta adaylığının açıklandığını, 8 Aralık'ta da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Selimiye Meydanı'nda halka hitap ettiğini hatırlattı.

Adaylığı açıklandığında gidilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmayacağını ifade ettiğini söyleyen Günşen, şöyle devam etti:

"Bir seçim stratejisi içerisinde hareket ediyoruz. Bu seçim takvimin içresinde birinci kademe çok doğal olarak sevgili hemşehrilerimiz Ahmet Günşen adını bilmiyorlar, tanımıyorlardı yeterince. Bu çok doğaldır. Biz bu süreci atlattık. Gündüz kamu kurum ve kuruluşlarında, iş yerlerinde, vatandaşlarla bir araya geldiğimiz zamanlarda ve akşam ben eşimle birlikte yapmış olduğumuz çat kapı ziyaretleri güzel bir noktaya geldi. Bu çalışmayı genişlettik. Biz yaklaşık yüz arkadaşımızla halkımıza ulaşıyoruz.

Onlara nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Kendimizi tanıtıyoruz. Süreci istediğimiz noktaya getirmeye çalışıyoruz. Ahmet Günşen'in kim olduğu sorusu artık gündemden düşmüştür. Çarşıda sokakta yürürken, akşam ev ziyaretlerimizde kapıyı çaldığımda insanlarımız bizi ismimizle hitap ederek karşılıyorlar. Bundan da son derece mutlu ve bahtiyarım. Sonuç olarak süreçten mutlu ve umutlu olduğumu belirtmek isterim."

Günşen, AK Parti ailesiyle birlikte hedeften şaşmadan ilerlediklerini ifade etti.

-Edirne'de kış

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve de konularının CHP'nin Edirne'de kimi belediye başkanı açıklayacağı olmadığını söyledi.

Edirne'de görülmesi gereken gerçeklerin olduğunu ifade eden Kahve, şunları kaydetti:

"Edirne'de ılıman bir iklim geçiriyorduk. Kuraklıklarla şikayet ediyorduk. Beklenen yağışlar geldi. Güzel yağmurlar yağıyor. Fırtına yok, sel yok. Ama Edirne'nin her tarafından üç damla yağmurla yer altı suları fışkırdı. Edirne'de ilk defa sıcaklıklar eksiye düştü. Edirne'de yerel yönetim olarak sıcaklığın sıfırın altına düşmesine birkaç saatlik yağmura, birkaç santimetre kara ne kadar hazırlıksız olduğunu bir defa daha görmüş olduk. Edirne buz pistine döndü. Onlarca maddi hasarlı trafik kazası, onlarca vatandaşımız buzdan dolayı hiçbir tedbir alınmamasından dolayı düşerek fiziki olarak zarar görmelerine sebep oldu. Edirnelilere geçmiş olsun diyorum. Biz bu durumlar yaşanmaması için yollardayız."

Kahve, Edirne'ye belediyecilikte her şeyden önce namuslu ve dürüst bir yönetim vadettiklerini ifade etti. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement