Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Saraçoğlu, 30 Mart yerel seçim çalışmaları için Sivas Altınyayla ve Köyleri Yardımlaşma Derneğinde projelerini anlattı.

02.02.2014 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Saraçoğlu, 30 Mart yerel seçim çalışmaları için Sivas Altınyayla ve Köyleri Yardımlaşma Derneğinde projelerini anlattı.

Saraçoğlu'na, Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Zülfikar Ali Erdoğan, Kocasinan Belediye Başkan Adayı İbrahim Özbek eşlik etti.

Kayseri için mantıklı ve yapılabilir projeler hazırladıklarını belirten Saraçoğlu, vatandaşların ulaşım sıkıntısı yaşamadan doğduğu topraklarda doyacağı projelerle hizmet vermek için geldiklerini belirtti.

30 Mart yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini ifade eden Saraçoğlu, şöyle konuştu:

"Yaklaşık bir aydır televizyon ve gazete aracılığıyla projelerimizi halkımıza anlatmaya çalışıyoruz. Seçim çalışmalarına yeni başlayan rakip partilerin başkan adayları bizim anlattığımız projeleri değiştirmeden aynısını kendi projesi gibi anlatmaya başladı. Ulaşım ve mevcut tren hattının banliyö hattı olarak kullanılması ve dönüştürülmesini biz ekranlardan ve gazete haberleriyle duyurduk. Şimdi diğer parti adayları da bizim söylediklerimizin aynısı söylüyor. Bizim doğru yolda olduğumuzun ve faydalı projeler yaptığımızın bir kanıtıdır.  Vatandaşlar seçimlerde çok dikkatli olmalı. Gerçek anlamda proje üreten yöneticileri göreve getirmeli. Şehrimizde çok ciddi ulaşım sorunları var. Sabah işine gitmek için İldem, Beyazşehir gibi mahallelerde yola çıkan insanlarımız uzun yolculuklarla işlerine gidebiliyor. Projelerimiz arasında herkesin doğduğu yerlerde doyacağı projeler ürettik. Gün geçtikçe büyüyen kentimizde köylerden gelen göçlerinde önüne geçecek kentin belli bölgelerine organize sanayiler yaparak vatandaşlarımızın doğduğu topraklardan ayrılmadan geçimini sağlayacağı ve iş adamlarımızın da ulaşım yüzünden sıkıntı yaşadıkları istihdam sorununu da çözmüş olacağız."

BBP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Zülfikar Ali Erdoğan ve Kocasinan Belediye Başkan Adayı İbrahim Özbek de ziyarette söz alarak, vatandaşın beklentilerini karşılayacak projelerle hizmete talip olduklarını dile getirerek Altınyaylalılardan destek istedi. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement