MHP İskenderun Adayı Gül, STK'ları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

MHP İskenderun Adayı Gül, STK'ları Ziyaret Etti

MHP İskenderun Adayı Gül, STK\'ları Ziyaret Etti

MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, yaklaşan yerel seçim çalışmaları kapsamında, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

04.02.2014 14:25  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül, yaklaşan yerel seçim çalışmaları kapsamında, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

İskenderun Yörükler Derneği'ni ziyaret eden Gül, burada yaptığı açıklamasında, seçimleri kazandığı takdirde sivil toplum kuruluşlarıyla koordinasyon içinde çalışacaklarını söyledi.

Amaçlarının İskenderun'da yaşayanların, kent yönetiminde aynı zamanda fikir ve söz sahibi olmalarını sağlamak olduğunu ifade eden Gül, "İskenderun bizim ortaya koyduğumuz projelerle, hem fiziki kalkınmayı, hem de sosyal belediyecilik anlayışıyla kültürel kalkınmayı sağlayacak. Toplumun her kesimiyle kent barışını sağlamak, toplumdaki ayrıştırmayı ortadan kaldırmak istiyoruz" diye konuştu.

Dernek başkanı İsa Kurşun da Gül'ün İskenderun'a büyük hizmetler yapacağına inandığını kaydetti.

MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mete Aslan'ın geçmiş dönemlerdeki başarısıyla kendini ispatlamış bir şahsiyet olduğunu belirten Kurşun, "Yörükler olarak MHP'yi destekleme kararı aldık. İnşallah bu başarıda bizlerin de katkısı olur" dedi. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP İskenderun Adayı Gül, STK'ları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement