Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Karamanlı İlçe Başkanı Özçoban: "Partiler ile adaylar arasında seviyeli ve saygılı bir seçim süreci geçirmek istiyoruz"

15.02.2014 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Karamanlı İlçe Başkanı Ali Özçoban, partiler ile adaylar arasında seviyeli ve saygılı bir seçim süreci geçirmek istediklerini bildirdi.

CHP İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda konuşan Özçoban, yerel seçimler çalışmalarına başladıklarını söyledi. Bu çalışmalarda parti olarak birlik ve beraberlik içinde olmak istediklerini belirten Özçoban, "Partiler ile adaylar arasında seviyeli ve saygılı bir seçim süreci geçirmek istiyoruz. Atatürk'ün partisine yakışan budur. Temiz bir siyaset dönemi geçirerek hem parti içi huzurumuzu hem de ilçe genelindeki huzur ortamının devamını sağlayacağız" dedi.

Karamanlı Belediye Başkanı Mehmet Özger ise CHP'nin özünde yer alan "halk içinde bütünleşme" çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini kaydetti.

CHP'ye üye olarak kalmanın bu dönemde çok önemli olduğunu anlatan Özger, "Herşeye rağmen CHP'ye üye olarak kalabilen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Çünkü bu geçirdiğimiz dönemde baskılara rağmen bunu başarabilmek çok zor" diye konuştu.

İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylarını, ilçe yönetiminin belirleyeceğini anlatan Özger, partililerden bu konuda anlayışlı olmalarını istedi. .

Özger, şöyle konuştu:

"Belediye Başkanlığı seçiminden bir sıkıntımız yok. Yüzde 100 kazanacağız ama Belediye Meclisi'ne daha çok üye göndermek için yoğun bir çalışma yapıldı, uğraşı verildi. Biz başa temiz olarak geldik, baştayken de temizliğimize laf ettirmedik. Tertemiz geldik, tertemiz devam edelim. Temiz bir siyaset dönemi geçirelim."

Konuşmaların ardından İlçe Başkanı Özçoban, kontenjan ile ilk 4 belediye meclisi adayını ve birinci sıra İl Genel Meclisi adayını açıkladı.

Buna göre Belediye Meclisi adayları Ömer Çoban (kontenjan), Süleyman Tekeli, Ayşe Çakıroğlu, Murat Sarıbaş ve Süleyman Demiray, birinci sıra İl Genel Meclisi adayı Musa Selçuk oldu.

CHP Karamanlı Gençlik Kolları Başkanlığı'na ise Nuri Erdem getirildi. - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement