Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Torul ve Kürtün Belediye Başkan adayları açıklandı.

15.02.2014 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Torul ve Kürtün ilçeleri belediye başkan adayları açıklandı.

Torul İlçe Başkanlığında düzenlenen aday tanıtım toplantısına, CHP İl Başkanı Sait Özdamar, Torul İlçe Başkanı Bayram Demirci, Gümüşhane Belediye Başkan adayı Cem Köksal, Torul Belediye Başkan adayı Demircan Çolak, Kürtün Belediye Başkan adayı Dursun Alemin ve partililer katıldı.

Özdamar, yaptığı konuşmada, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde istenilen sonucu elde edeceklerini belirterek, "Bir siyasetçinin yapması gereken en önemli şey oylarını artırmasıdır" dedi.

CHP'nin en güçlü olduğu ilçenin Torul olduğunu ifade eden Özdamar, şunları söyledi:

"Bu nedenle Torul'da seçim kazanmamak için hiçbir sebebimiz yok. Torul'da seçim kazanmak için birden fazla sebebimiz var. Bu güne kadar siyasetin sağındaki partiler Torul'u yönetmeye çalışmışlar ama bir türlü yönetmeyi becerememişler. Bu durum Kürtün'de de aynı şekildedir. Kısacası Gümüşhane'nin tamamında yönetmeye çalışmışlar ama yönetememişler. Toplumun bundan çok ciddi muzdarip olduğunu görüyoruz. Gümüşhane genelinde sosyal demokrat yönetime sempati duyanların, adaylarımıza seçimleri kazandıracakları oyu vereceklerinden şüphe duymuyorum."

Çolak ve Alemin ise yapacakları çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement