Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Canalioğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

27.02.2014 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, CHP Akçaabat Belediye Başkan adayı Ali Türen Öztürk ile Söğütlü beldesinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Canalioğlu, burada yaptığı konuşmada, seçimi kazandıkları takdirde ortak bir çalışma ile Akçaabat Orta Mahalle'yi, turistlerin uğrak yerlerinden biri haline getireceklerini söyledi.

Mevcut belediye başkanının Trabzon'un 5 yılını çaldığını iddia eden Canalioğlu, "Çünkü Trabzon'a geçici görevle gelmiştir. Onun derdi hizmet olsaydı evini Trabzon'a taşırdı. Trabzon halkı korumasız gezen, iyi günde, kötü günde yanında olan, kapıları sonuna kadar açık olan bir belediye başkanı istiyor. İddia ediyorum seçimi kaybettiği 30 Mart akşamı, son uçakla Trabzon'dan gidecek" ifadesini kullandı.

CHP Akçaabat Belediye Başkan adayı Ali Türen Öztürk ise meclis listesini alanlarında uzman kişilerden oluşturduklarını kaydederek, "Söğütlü ve Yıldızlı'da hızlı bir yapılaşma var. Burada planlamayı iyi yapmalıyız. İmarda eşitsizliğe fırsat vermeyeceğiz. Şeffaf belediyecilik yapacağız ve belediye binasında tüm muhtarlarımıza büro açacağız. Belediye ile halkın arasına kapı koymayacağız. Ortamahalle'yi büyükşehir belediyemizin de desteğiyle turistlerin uğrak yerlerinden biri haline getireceğiz" dedi. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement