Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Yozgat Milletvekili Soysal, partisinin Sarıkaya ilçesindeki seçim irtibat bürosunu ziyaret etti.

18.03.2014 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, partisinin Sarıkaya ilçesindeki seçim irtibat bürosunu ziyaret etti.

Soysal, burada yaptığı konuşmada, AK Parti Sarıkaya Belediye Başkan adayı Ali Osman Erbir'e de tam destek verdiklerini ve kendisine kefil olduklarını ifade etti.

30 Mart yerel seçimlerinde sadece belediye başkanının seçilmeyeceğini, ülkenin geleceğini ve bekasını oylayacaklarını dile getiren Soysal, şunları kaydetti:

"Seçimlere yaklaşık iki haftamız kaldı. İki dönemdir de Sarıkaya'da belediye başkanlığımızı yapan Ali Osman Erbir kardeşimiz var. Bir belediye başkanından halk ne bekler ' Hizmet bekler, eser bekler. 10 yıl içerisinde yaptıklarını siz bizden daha iyi gördünüz. Sorgunlu olduğum halde Sarıkaya'yı kıskanır hale geldim. Hizmetse hizmet, eserse eser, şehirse şehir. Başkan size bundan başka bir şey verebilir mi' Ali Osman Erbir, Sarıkaya'yı, Sarıkaya yaptı. Allah nasip etti, onca aday adayı içerisinde bir dönem daha, ustalık döneminde de adaylık ona nasip oldu. Kendisi, hizmet etmeye talip, hizmetkar olmaya taliptir. Eğer mührü verirseniz yine sonuna kadar da arkasındayız, gece gündüz demeden hizmet edeceğiz."

Soysal, daha sonra, Karayakup beldesine giderek partisinin seçim irtibat  bürosunu ziyaret etti. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement