Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, Kabataş ilçesini ziyaret etti.

19.03.2014 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, Kabataş ilçesini ziyaret etti.

Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Kabataş'a bağlı Alankent beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Belde meydanında toplanan vatandaşlara hitaben konuşma yapan Yılmaz, Alankent'in sevgisi, coşkusu, heyecanının kendilerine güç verdiğini belirterek, "Sizin bu sevginize layık olmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Bu yolda yorulmak yok. Bizim işimiz hizmet etmektir" dedi.

Ordu"ya Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımını yaptıklarını söyleyen Yılmaz, şöyle konuştu:

"Biz bu memlekete sevdalıyız. Bizim hizmetlerimizi bazıları hayal bile edemez. Avrupa'nın en büyük, Türkiye'nin prestij projesi havaalanımızı yedi ay sonra hizmete açıyoruz. 140 yıllık rüya dere yolu şimdiki adıyla Karadeniz Akdeniz Yolu'nu 2015 yılında tamamlıyoruz. Bu projeyle Ordu, İç Anadolu'nun Karadeniz'e açılan kapısı olacak. Ordu Çevre Yolu'nda son tünel önceki gün tamamlandı. Ünye Çevre Yolu'nu hizmete açtık. Çambaşı Kayak Tesisi, Botanik Bahçesi, hastaneler ve il genelindeki irili ufaklı yüzlerce eseri Ordu halkının hizmetine sunduk."

Yılmaz, partilerinin hizmet sevgisiyle kimsenin yarışamayacağını ifade ederek, "Biz lafa değil, icraata bakıyoruz. Bizim 12 yılda yaptığımız eserler ortada. Şimdi sıra Ordu ilini yerel yönetimlerde en üst sıralara çıkarmaya geldi. Biz sizleri seviyoruz. Biz size efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geliyoruz" diye konuştu.

Alankent'in ardından Güzelyurt beldesine geçen Yılmaz, burada da kalabalığa seslendi.

"Hükümet olarak sizlerin yanındayız" diyen Yılmaz, "Ordu'da hayata geçirdiğimiz dev projelerle ilimizin marka değerini arttırdık. Güzelyurt'un, Gölköy'ün ve Ordu'nun daha fazla yatırım alması için Ordu'yu büyükşehir yaptık. Büyükşehir 'istihdam' demek, büyükşehir 'yatırım' demek, 'iş, AŞ' demek. Biz her zaman olduğu gibi bundan sonra da sizlerin hizmetinde olacağız" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, daha sonra partisince düzenlenen Uğur Işılak konserini dinledi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement