AK Parti Tekirdağ Adayı Yel, Aydoğdu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Tekirdağ Adayı Yel, Aydoğdu'yu Ziyaret Etti

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yel, seçim çalışmaları kapsamında Aydoğdu Mahallesini ziyaret etti.

22.03.2014 12:12  Güncelleme: 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yel, seçim çalışmaları kapsamında Aydoğdu Mahallesi'ni ziyaret etti.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydoğdu Mahallesi'nde ziyaretlerde bulunan Yel, Beş Yol Mevkinde, mahalle sakinlerine hitap etti.

Yel, konuşmasında, Aydoğdu Mahallesi sakinlerini çok sevdiğini belirterek, bu sevginin 30 Mart'tan sonra hizmete dönüşeceğini ifade etti.

CHP'nin Süleymanpaşa Belediye Başkan adayı Ekrem Eşkinat'ın, belediyede taşeron işçi çalıştırmama sözü verdiğini vurgulayan Yel " Taşeronla çalışmadığı zaman sizler nasıl iş bulabileceksiniz. Sizler taş mı yiyeceksiniz. Biz kesinlikle taşeron işçilerimiz ile çalışmaya devam edeceğiz. Biz hem belediye imkanlarından yararlanacağız hem de özel sektörden yararlanacağız. En büyük güvencemiz sizlersiniz, sizler ile beraber bu yola çıktık ve bizleri asla yalnız bırakmadınız" ifadelerini kullandı.

Ziyarete, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, İstanbul Milletvekili Türkan Dağoğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkan adayı Ahmet Aygün ve çok sayıda partili katıldı. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Tekirdağ Adayı Yel, Aydoğdu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement