Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Gürpınar'da düzenlenen mitinge katılan AK Parti Van Milletvekili Orhan: "AK Parti olarak sadece hizmet için varız ve hizmet için çalışıyoruz"

24.03.2014 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürpınar ilçesinde AK Parti tarafından miting düzenlendi.

Belediye garajı önünde düzenlenen mitinge katılan ve konuşmasını Kürtçe yapan AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, AK Parti olarak hizmet için var olduklarını söyledi.

Orhan, "Bu memlekette kardeş, kardeşin siyaset yapmasına müsaade etmiyor. Özgür bir şekilde siyaset yapmasını engelliyor. Dostluk kardeşlik böyle olmaz. AK Parti olarak sadece hizmet için varız ve hizmet için çalışıyoruz. Bunu daha önceki yıllarda gösterdik ve Gürpınar bu seçimde farkını ortaya koyacak" dedi.

AK Parti Gürpınar Belediye Başkan adayı Hayrullah Tanış ise seçimin ardından sessiz çoğunluğun sesi olacaklarını ve seçimi büyük bir farkla kazanacaklarını ifade etti.

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar da "Gürpınar'dan tüm Van'a müjdeyi veriyorum. Yaptığımız tüm anketlerde ortaya Van'ı da Gürpınar'ı da kazanacağımız sonucu çıkıyor. 30 Mart akşamı ak kadroların Van'ı da kazandığını herkes görecek ve biz hizmetlerimizle devrim yapacağız" dedi.

Mitinge çok sayıda vatandaş katıldı. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement