"Gece Demedik, Gündüz Demedik Hep Çalıştık" - Son Dakika
Politika

"Gece Demedik, Gündüz Demedik Hep Çalıştık"

"Gece Demedik, Gündüz Demedik Hep Çalıştık"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım, "Başbakanımızın bir öğüdü var; 'Bizim için siyaset, millete hizmettir, gerisi teferruattır." dedi.

01.02.2014 21:13  Güncelleme: 21:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "Başbakanımızın bize bir öğüdü var; 'Bizim için siyaset, millete hizmettir, gerisi teferruattır.' Biz, hep böyle çalıştık. 11 yıl, Türkiye'nin her köşesinde, her yerinde milletimizin yolunu açmak için gece demedik, gündüz demedik, hep çalıştık" dedi.

Erzincan'daki temasları kapsamında, Üzümlü ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan AK Parti Seçim Bürosu'nun açılışını gerçekleştiren Yıldırım, ardından, aday tanıtım toplantısına katıldı. Partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin Üzümlü Belediye Başkan adayı Ahmet Sazlı'nın yerel seçimlerde belediye başkanı seçileceğine inandığını söyledi.

Yıldırım, ülkenin kalkınması için 11 yıldır gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, "Başbakanımızın bize bir öğüdü var; 'Bizim için siyaset, millete hizmettir, gerisi teferruattır.' Biz hep böyle çalıştık. 11 yıl, Türkiye'nin her köşesinde, her yerinde milletimizin yolunu açmak için gece demedik, gündüz demedik hep çalıştık. Başka hiçbir işle meşgul olmadık ama görüyoruz ki biz bu işlerle uğraşırken bazıları da fitne fücur, ayrılık tohumları ekmek, milletimizi, ülkemizi ayrıştırmak, zayıflatmak için boş durmamış. Bunları da gördük. 11 yıl boyunca, Türkiye'nin kalkınması, muasır medeniyetler seviyesine çıkması için durmadan, yorulmadan, yılmadan çalıştık" diye konuştu.

Ünlü halk ozanı Aşık Veysel'in "Uzun ince bir yoldayım, gidiyorum gündüz gece" sözlerini, rehber edindiklerini dile getiren Yıldırım, şunları söyledi:

"Çünkü insanımızın yolunu açmak, ayağına dolaşan taşları ortadan kaldırmak, bizim için en büyük sorumluluktur, en büyük görevdir. Şimdi artık biz Aşık Veysel'in o meşhur türküsünü bir farklı söylüyoruz; 'Uzun duble yollarda, yürüyoruz, gündüz gece.' Şimdi İstanbul'dan çıkıyorsunuz bu tarafa gelirken öyle saatlerce araba sollamak, bozuk yollarda perişan olmak yok. Rahat, kaymak gibi yol geliyorsunuz. Allah'a şükür sadece Edirne'den Erzincan'a, Kars'a değil, 780 bin kilometre her karış vatan toprağında adeta vücudun içerisindeki damarlar gibi bütün tıkanan kanalları açtık, en ücra köşelere ulaştık."

Yıldırım, konuşmasının ardından, AK Parti'nin Üzümlü Belediye Başkan adayı Ahmet Sazlı ve mevcut Belediye Başkanı Sami Sertadım ile partilileri selamladı.

Toplantı sonrası, AK Parti İlçe Teşkilatı'na geçen Yıldırım, burada partililerle bir araya geldi. Partililerle bir süre sohbet eden Yıldırım, kendisine ikram edilen Cimin üzümü ve yöresel ürünlerden yedi. İlçe merkezindeki çay ocaklarına da ziyaret eden Binali Yıldırım, vatandaşlarla sohbet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika 'Gece Demedik, Gündüz Demedik Hep Çalıştık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement