Yerköy Tso Başkanı Durmaz, İlçe Kaymakamı Gale'yi Makamında Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Yerköy Tso Başkanı Durmaz, İlçe Kaymakamı Gale'yi Makamında Ziyaret Etti

Yerköy Tso Başkanı Durmaz, İlçe Kaymakamı Gale\'yi Makamında Ziyaret Etti

Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni Başkanı Bülent Durmaz ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kaymakam Bayram Gale'yi makamında ziyaret etti.

04.06.2013 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni Başkanı Bülent Durmaz ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kaymakam Bayram Gale'yi makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası başkanı seçilen Bülent Durmaz yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçe kaymakamı Bayram Galeyi ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı Durmaz'a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Kaymakam Gale, Yerköy'de esnafların sorunlarını doğrudan tespit edilerek, sıkıntıların giderilmesi gerektiğini söyledi.

Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın üretken ve ilçenin kalkınması noktasında gerekli çalışmaları gösterip proje üretmelerini isteyen Kaymakam Gale, ilçe halkının refah düzeyinin yükselmesi ve yaşam kalitesinin artması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini vurguladı.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Durmaz ise hedeflerinin sanayiyi geliştirmek olduğunu, bu konuda Kaymakamlık ile her zaman ortak projelerde işbirliği yapabileceklerini belirterek, "Yeni yönetim olarak ilçemizin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesine katkı sağlama noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerköy Tso Başkanı Durmaz, İlçe Kaymakamı Gale'yi Makamında Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement