Yerköye'de Şehit Yakınları ve Gazi Aileleri İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Yerköye'de Şehit Yakınları ve Gazi Aileleri İftarda Buluştu

YOZGAT (AA) – Yozgat'ın Yerköy ilçesinde, şehit yakınları ve gazi aileleri iftarda bir araya geldi.

23.06.2016 21:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YOZGAT (AA) – Yozgat'ın Yerköy ilçesinde, şehit yakınları ve gazi aileleri iftarda bir araya geldi.

Yerköy Kaymakamlığı tarafından Öğretmenevi yemek salonunda düzenlenen iftara, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Kaymakam Nevzat Şengök, Cumhuriyet Başsavcısı Enver Eroğlu, Cumhuriyet Savcısı Bünyamin Sarıtürk, Yozgat İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Yurtnaç, iftar sonrası yaptığı konuşmada, gazi ve şehit yakınlarının ülkenin bütünlüğünün korunmasında büyük bedeller ödediklerini söyledi.

Şehit yakınları ve gazilerin devlet ve millet için çok değerli olduğunu ifade eden Yurtnaç, şöyle devam etti:

"Siz değerli gazilerimiz ve şehit yakınlarımız sizler bu vatan topraklarında yaşamanın bedelini ödediniz. Bizler de her zaman sizlerin yanındayız. Teröre karşı toplumuzda bugüne kadar can ve mal güvenliğini sağlanması amacıyla ciddi adımlar atıldı. Yakın zamanda bu kalleş topluluk ortadan kalkacak." dedi.

Kaymakam Şengök ise yaptığı konuşmada, şehit aileleri ve gazilerin hakkının hiçbir şekilde ödenemeyeceğini söyledi.

Şehit aileleri ve gazilere iftara katıldıkları için teşekkür eden Şengök, "Bu vatan toprağı için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden ve canlarını hiçe sayarak savaşan şehitlerimizin ailesi ve gazilerimize yönelik iftar programı düzenlemek istedik. Bizleri kırmayarak iftar programımıza katılan tüm şehit ailelerimize ve gazilerimize teşekkürü bir borç bilirim. Allah herkesten razı olsun. Şehitlere Allah'tan rahmet, şehitlerin aileleri ile gaziler ve çocuklarına da uzun ömürler diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yerköye'de Şehit Yakınları ve Gazi Aileleri İftarda Buluştu - Son Dakika


Advertisement