Yerli Pavarotti Hakan Aysev 6'ncı Kez Evlendi! Hakan Aysev Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Yerli Pavarotti Hakan Aysev 6'ncı Kez Evlendi! Hakan Aysev Kimdir?

Yerli Pavarotti Hakan Aysev 6\'ncı Kez Evlendi! Hakan Aysev Kimdir?

Dünyaca ünlü tenor Hakan Aysev, 6. kez nikah masasına oturdu. Evlendiğini sosyal medyadan duyuran sanatçı Hakan Aysev kimdir?

15.10.2018 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin Pavarotti'si olarak tanınan 6. Kez nikah masasına oturdu. Evren Aysev ile evlenen sanatçı, evlendiğini sosyal medyadan '' Mutluluğun ve güzelliklerin bizi bulduğu gibi; bu yolda inanan herkesi de bulması dileğimizle.'' sözleriyle duyurdu.

Yerli Pavarotti <a class='keyword-sd' href='/hakan-aysev/' title='Hakan Aysev'>Hakan Aysev</a> 6'ncı Kez Evlendi! Hakan Aysev Kimdir?

HAKAN AYSEV KİMDİR?

, 10 Ocak 1968 tarihinde Ankara'da doğdu. 13 yaşındayken anne ve babası ayrılan , annesinin ısrarı ile konservatuvar sınavlarına girerek okulu kazandı.1981 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'nda müzik eğitimine başladı ve 1988 yılında mezun oldu. 1987 yılında 6. Belvedere Şan Yarışması'nda ''En İyi Genç Şarkıcı'' ödülünü alarak final konserine katıldı.

LUCİANO PAVAROTTİ'NİN ÖĞRENCİSİYDİ

Sanatçı, 1988 yılında konservatuvardan mezun olduktan sonra Viyana'ya gitti. Wolfgang Amadeus Mozart'ın "Cosi fan tutte" operasında Ferrando rolü ile turneye çıktı. 1989 yılının Temmuz ayında Salzburg Festivaline katılarak, Joseph Haydn'ın Acis ve Galatea eserini, Jacques Offenbach'ın Les Bavardes operalarını seslendirdi. Aynı yılın Eylül ayında Viyana Devlet Operası'na girdi ve 1990 yılında da kadrolu sanatçısı oldu. Aynı zamanda Luciano Pavarotti'nin öğrencisi oldu. 1991 yılında Almanya'da Koblenz Devlet Operasına katıldı.

Yerli Pavarotti Hakan Aysev 6'ncı Kez Evlendi! Hakan Aysev Kimdir?

DARMSTADT DEVLET OPERASINDA GÖREV ALDI

, 1995-1997 yılları arasında Darmstadt Devlet Operasında majör rolleri üstlendi. 1997'nin Mart ayında Norveç'te Rigoletto, Ağustos'ta Fransa'da Carmen operalarında sahneye çıktı. Sanatçı, bugüne kadar Düsseldorf, Texas, Basel, Bern, Heilderberg operalarında da misafir sanatçı olarak yer aldı.

BEETHOVEN'IN 9. SENFONİSİNİ SESLENDİRDİ

1998 yılında Bulutsuzluk Özlemi ile rock-opera konserini gerçekleştiren ,1999'da Nilüfer ile sahneye çıktı. 2000-2002 yıllarında İzmir Devlet Opera ve Balesi'nde Müdür ve Genel Sanat Yönetmenliği yaptı. 2005 yılında Buenos Aires Teatro Colon'da, König Kandaules operasında başrol oynadı. Barcelona Senfoni Orkestrası eşliğinde Ludwig van Beethoven'ın 9. Senfoni'sini seslendirdi.

Yerli Pavarotti Hakan Aysev 6'ncı Kez Evlendi! Hakan Aysev Kimdir?

YER ALDIĞI BELGESELDE PAVAROTTİ'Yİ CANLANDIRDI

2007 yılında Show TV'de yayınlanan Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koç olarak yer alan Aysev, Nebil Özgentürk'ün yaptığı Türkiye'ye damgasını vurmuş sanatçıların yer aldığı belgeselde Pavarotti'yi canlandırdı. 2008 yılından sonra Haliç Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışan , 2013 yılında İstanbul'dan İzmir Urla'ya taşındı. 2015 yılında İzmir'de mide küçültme ameliyatı olan tenor, verdiği kilolarla gündeme gelmişti.

Son Dakika Güncel Yerli Pavarotti Hakan Aysev 6'ncı Kez Evlendi! Hakan Aysev Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement