Yerli Yabancı Uzmanlar 'Kariyer'i Tartışacak - Son Dakika
Güncel

Yerli Yabancı Uzmanlar 'Kariyer'i Tartışacak

FMV Özel Ayazağa Işık Lisesi'nin ev sahipliğinde dördüncü kez gerçekleştirilecek uluslararası "Spectrum of Education" eğitim sempozyumu bu sene "Kariyer" ana temasıyla düzenleniyor.

21.04.2015 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

25 ile 26 Nisan tarihlerinde düzenlenecek sempozyumda, yurt içi ve yurt dışından akademisyenler, girişimciler ve sanatçılar 'kariyer' konusundaki gözlem ve deneyimlerini aktaracak.

Feyziye Mektepleri Vakfı Ayazağa Işık Lisesi'nin ev sahipliğinde, Türk Kültür Vakfı'nın desteğiyle düzenlenen "Spectrum Of Education IV" eğitim sempozyumu, bu yıl tüm dünyadaki eğitimcileri yakından ilgilendiren çok önemli olan bir konuyu masaya yatırıyor: "Kariyer". Sempozyum dahilinde yerli ve yabancı katılımcılar kariyerle ilgili deneyimlerini paylaşacak. Kariyerin eğitim üzerindeki etkileri ve öneminin tartışılacağı sempozyumda, doğru kariyer planlanmasının püf noktaları anlatılacak.

"Spectrum Of Education IV"ün ilk gününde Prof. Dr. Yankı YAZGAN, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümünden Prof. Dr. Nilüfer PEMBECİOĞLU, Polonya Warmia–Mazrury Üniversitesi Gelişim Psikolojisi Eğitim Departmanı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Beata KRZYWOSZ-RYNKIEWICZ, Macaristan Eötvös Loránd Üniversitesi Sosyal Psikoloji Bölümü- Macar Bilimler Akademisinden Prof. Dr. Marta FULOP, Galatasaray Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden Doç. Dr. Feyza AK AKYOL, "b-fit" kurucusu Bedriye HÜLYA, "Gelecek Daha Net" kurucusu Serra TİTİZ ve Gazeteci-Yazar Hayko BAĞDAT birer sunum gerçekleştirecek.

Sempozyumun ikinci günü ise Işık Üniversitesi Psikoloji Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Rukiye HAYRAN, Insparkus Kurumsal İlişkiler Direktörü Özlem SARIOĞLU, Bahçeşehir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İşletme Mühendisliği Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Orhan GÖKÇÖL, Doç. Dr. F. Tunç BOZBURA ve Öğretim Görevlisi Didem A. YILDIZ birer sunum gerçekleştirecek.

Sempozyum, Ayazağa Işık Lisesi 1993 mezunu Erdem TOPUZ'un solisti olduğu "BOŞLUK" Rock grubunun konseri ile sona erecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yerli Yabancı Uzmanlar 'Kariyer'i Tartışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement