Yerli Yapım 3D Animasyon Filmi 'Pırdino' TRT 1'de! - Son Dakika
Güncel

Yerli Yapım 3D Animasyon Filmi 'Pırdino' TRT 1'de!

Yerli Yapım 3D Animasyon Filmi \'Pırdino\' TRT 1\'de!

TRT Çocuk'un sevilen programının sinema uyarlaması, 'Pırdino' Pazar akşamı saat 20.00'da TRT 1'de ekrana gelecek.

27.08.2016 10:49  Güncelleme: 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT 1 yerli sinema kuşağında bu Pazar yerli animasyon filmlerinin başarılı örneklerinden olan 'Pırdino' ekrana gelecek. 3D karakterler ile gerçek oyuncuların bir arada yer aldığı film, kahramanların dinozor müzesine yaptıkları gezi ile başlayan macerasını konu ediniyor.

Gördüğü dinozor maketleri yüzünden aile özlemi iyice büyüyen Pırdino'yu ailesine buluşturmak için çare arayan Tarık, Porsuk ve Sansar, çareyi zaman makinesi yapmakta bulurlar. Böylece, yolları dahi fizikçi Sündüz Yekovan'la kesişir. Fakat Pırdino'nun eve dönmesini istemeyen biri vardır; Dinozor Müzesi'nin sahibi Sadi Torturo...

Sevilen televizyon programının beyazperde macerasında Efe Kılıç, Bengi Bilir, Seda Kement ve Burak Sezer ve Pırdino başrollerde oynuyor. Seslendirme kadrosunda orijinal serinin ekibinde de bulunan Sungun Babacan, Ali Uyandıran, Aslı Seda Kement, Ebubekir Öztürk gibi usta isimler yer alıyor.

Yönetmenliğini Günay Koker'in üstlendiği 2015 yapımı 'Pırdino' 28 Ağustos Pazar Akşamı saat 20.00'da TRT 1 ekranında olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yerli Yapım 3D Animasyon Filmi 'Pırdino' TRT 1'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement