Yerlikaya, Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı - Son Dakika
Güncel

Yerlikaya, Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Yerlikaya, Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

09.01.2012 22:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazetecilerin Özlük Haklarının iyileştirilmesi amacıyla 10 Ocak 1961 tarihinde çıkarılan yasa ile birlikte 10 Ocak gününün Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlandığını anımsatan Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, bu vesileyle bütün basın çalışanlarının gününü kutladı.

Vali Yerlikaya, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Günümüzün en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik mesleği, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve halkımızın taleplerini ifade etmesi noktasında oldukça önemli bir meslektir. İşlerini yaparken günün her saatinde hareket halinde olan, zor şartlarda haber peşinde koşan sorumluluk sahibi basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum.

İlimizde görev yapan ulusal medya temsilcileri ile yerel basınımız hem yaptığımız çalışmalar hakkında halkımızı bilgilendirmekle, hem de vatandaşlarımızın beklentilerini bizlere iletmekle, yayınlarında işlemekle, halkımız ve devletimiz arasında bir köprü görevi görmektedirler.

Kamuoyunun aydınlatılmasına, devlet ve vatandaş ilişkilerinin gelişmesine, ilimizin kültürel, sosyal, ekonomi ve turizm açısından gelişmesine büyük katkı sağlayan basın mensuplarımızın sevdikleri ile birlikte nice görev yıllarını en iyi şekilde kutlamaları dileğiyle, bütün basın mensuplarımızın gününü tekrar kutlar, sağlık, huzur ve esenlikler dilerim."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yerlikaya, Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement