Yeşilay Haftası - Son Dakika
Güncel

Yeşilay Haftası

Fatsa Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri Yeşilay Haftası nedeniyle halka bağımlılık konusunda bilgilendirici broşürler dağıttı.

09.03.2018 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri Yeşilay Haftası nedeniyle halka bağımlılık konusunda bilgilendirici broşürler dağıttı.

Cumhuriyet Meydanına kurulan stantta okulun Yeşilay Kulübü öğrencileri, vatandaşlara "Madde ve Alkol Bağımlılığı" konulu broşürler dağıtarak halka bilgi verdi.

Ayrıca yapılan etkinlikte öğrencilerin bağımlılıkla ilgili yaptığı resimler sergilendi.

Fatsa Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Yüksel Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son zamanlarda artış gösteren madde bağımlılığıyla sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Madde bağımlılığının önüne geçmek için bu etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Acar, şunları kaydetti:

"Yeşilay, sigara, alkollü içki ve diğer uyuşturucu gibi alışkanlıklar ile mücadele eden ve bütün zararlı alışkanlıklardan halkın ve bilhassa gençlerin korunması için yaptığı çalışmalarla kamuya hizmet veren, bu sebeple de "Kamuya Yararlı Cemiyetler" arasında yer alan bir kurumdur.

Bizlerde bu haftada halkımızı bilinçlendirmek bilgilendirmek istedik. Gençlerimize sahip çıkacağız, onları yalnız bırakmayacağız. Yalnız kalan ve toplumdan soyutlanan her genç madde bağımlılığına daha yakındır. Bunun bilinciyle hareket ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeşilay Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement