Yeşilay'ın eğitim ve bilinçlendirme çalışmaları muhtarlara anlatıldı - Son Dakika
Güncel

Yeşilay'ın eğitim ve bilinçlendirme çalışmaları muhtarlara anlatıldı

Yeşilay\'ın eğitim ve bilinçlendirme çalışmaları muhtarlara anlatıldı

Yeşilay Edirne Şubesi, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı ve Yetişkin Eğitimi Projesi'ni düzenlediği toplantıyla Edirne'deki muhtarlara tanıttı.

03.08.2021 13:33  Güncelleme: 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilay Edirne Şubesi, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı ve Yetişkin Eğitimi Projesi'ni düzenlediği toplantıyla Edirne'deki muhtarlara tanıttı.

Edirne Karadenizliler Derneği'nde düzenlenen toplantıda, dernek yöneticileri eğitim programında hakkında sunum yaptı.

Yeşilay Marmara Bölge Koordinatörü Sebahattin Bilgiç'in Yeşilay'ın bağımlılıklarla mücadele eden bir kuruluş olduğunu söyledi.

Bağımlılıkların önlenmesi için gerekli tüm çalışmaları yaptıklarını aktaran Bilgiç, şunları kaydetti:

"Bilinçlendirme ve farkındalık oluşturma faaliyetlerimizin yanında psikososyal destek faaliyetlerimiz için de YEDAM ile programlarımız devam ediyor. Muhtarlarımızla bugüne kadar bir takım faaliyetlerimiz oldu. Bundan sonra daha çok olacak. Muhtarlara müracaatlarımız daha çok olacak. Bizim sizlerden ricamız mahallelerinizden bağımlı olan ya da bağımlı yakınlarının danışmanlık süreçleri olursa bizlere yönlendirmeniz, o ailelerle birlikte faaliyet yapabileceğinizi anlatmak."

Toplantıya, Yeşilay Edirne Şube Başkanı Müzekka Bayrak ve şube yöneticileri ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeşilay'ın eğitim ve bilinçlendirme çalışmaları muhtarlara anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı
    10:19 Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 2 uzun namlulu silah, 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 gaz el bombası ile çok sayıda mermi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Hamur makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu
    10:17 Hamur makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu

    Karaman'da bir ekmek fırınında çalışan genç, dalgınlığı sonucu kolunu hamur makinesine kaptırarak elini bileğinden kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Genç, yapılan müdahalenin ardından kopan eliyle birlikte Konya'da bir hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi Belediye Başkanlarını Tebrik Etti
    10:16 Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi Belediye Başkanlarını Tebrik Etti

    Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetimi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde seçilen belediye başkanlarına tebrik ziyaretinde bulundu. ETSO Yönetimi, Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, Palandöken Belediye Başkanı Av. Muhammet Sunar ve Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'ı makamlarında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.


Advertisement