Yeşilçam'ın emektarlarından olan oyuncu Hakan Bahadır hayatını kaybetti - Son Dakika
Magazin

Yeşilçam'ın emektarlarından olan oyuncu Hakan Bahadır hayatını kaybetti

Türk sinemasının emektar oyuncularından Hakan Bahadır 74 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncunun sefalet içinde geçen yaşamı ise yürek burktu.

18.01.2020 15:36  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakan Bahadır "Malkoçoğlu Ölüm Fedaileri", "Kızım Sana Emanet" ve "Murat ile Nazlı" filmlerinde rol alan oyuncu Hakan Bahadır, 74 yaşında hayata veda etti.

BÖBREK RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE TEDAVİ GÖRÜYORDU

74 yaşındaki oyuncu, bir süredir böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Bahadır, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde toprağa verildi.

Yeşilçam'ın emektarlarından olan oyuncu Hakan Bahadır hayatını kaybetti

ÇİZDİĞİ RESİMLERİ SATARAK GEÇİNMEYE ÇALIŞIYORDU

Sinema sanatçısı olmanın yanı sıra ressam, sporcu, judo ve karate hocalığı yapan Hakan Bahadır, zor günler geçiriyordu. Reyhanlı ilçesinde sefalet içinde yaşam savaşı verirken, çizdiği resimleri satarak hayatını geçirmeye çalıştığı ise yürek burktu.

Yeşilçam'ın emektarlarından olan oyuncu Hakan Bahadır hayatını kaybetti

KOMŞULARININ GETİRDİĞİ YEMEKLERİ YİYORDU

Eşi ve çocuklarından ayrı olan evinde eşyası bulunmayan Hakan Bahadır komşularının, tanıdıklarının verdiği eşyaları kullanıyor, yiyecekle de besleniyordu.

Yeşilçam'ın emektarlarından olan oyuncu Hakan Bahadır hayatını kaybetti
Yeşilçam\'ın emektarlarından olan oyuncu Hakan Bahadır hayatını kaybetti

Son Dakika Magazin Yeşilçam'ın emektarlarından olan oyuncu Hakan Bahadır hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • Demet : İnsan nasıl yaşarsa öyle ölür 5 30 Yanıtla Şaşırmadım : Her haberde senin gibi haddini bilmez bir ukala mutlaka yorum yazıyor....çok bilmiş zibidi. 20 5 Sinan: Demet hanım sarayda yaşayan saraydamı ölüyor zira saddam kanalizasyon da ölmüştü 13 2 Beyin: Sen bundan beter ol 4 5 Son : Acaba sen nasıl yaşıyorsun inşallah sen ondan beter olursun 8 0 Demet hanım : Saçmalamış 1 1
  • Akif : Bı ülkede demokrasi insan hakları evrensel hukuk eşitlik hiç bir zaman olmadı olmayacak sebebide korkak çıkarcı kıskanç ve bedavacı kuru kalabalık 23 1 Yanıtla Neco: Vede cehaletten beslenen bir din anlayışı. 18 10 Meco: Cahillik doğru tespit... ilk emir OKU ama oku madan yaşanan müslümanlık... Bir kısım okumuyor, bir kısım okuyor kafasına göre yorumluyor.. vel hasıl Cahilce hayatlar gelip geçiyor..... 0 0
  • Fatih: Bu kimla 6 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement