Yeşilçam'ın 'ömercik'i son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Yeşilçam'ın 'ömercik'i son yolculuğuna uğurlandı

Ömercik filmleriyle tanınan ve KOAH hastalığı nedeniyle 61 yaşında hayatını kaybeden Ömer Dönmez son yolculuğuna uğurlandı.

02.02.2020 16:25  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ömercik filmleriyle tanınan ve KOAH hastalığı nedeniyle 61 yaşında hayatını kaybeden Ömer Dönmez son yolculuğuna uğurlandı. Çocukluğunda kamera karşısına geçen ve birçok filmde rol alan, Türkiye'nin Ömercik olarak tanıdığı Ömer Dönmez, için cenaze töreni düzenlendi. KOAH nedeniyle bir süredir tedavi gören ve dün evinde hayatını kaybeden Ömer Dönmez'in naaşı öğle saatlerinde Üsküdar Selimiye Camii'ne getirildi. Törene Ömer Dönmez'in ailesinin yanı sıra bazı oyuncular da katıldı. Tabutu başına Ömercik'in oynadığı filmlerin yer aldığı kitap konuldu. Dönmez'in ablası Hamiyet Özdinç tabutun başından ayrılmadı ve gözyaşlarını tutamadı.

ZOR BİR HAYAT YAŞADI

Cenaze törenine katılan oyuncu Ediz Hun, Ömer Dönmez'in çocukluk ve gençlik yıllarını anlattı. Ediz Hun, Oğlumu canlandırıyordu. Çok inişli, çıkışlı bir yaşam sürdü. Hayat hepimizi böyle serpiştiriyor. Bu hayatın içinde sürprizler var. Bu sürprizlerin bir kısmı acı sürpriz oluyor. Zor bir hayat yaşadı. Genç sayılabilecek bir yaşta aramızdan ayrıldı. Ben gençlik yıllarını çok daha iyi hatırlıyorum. Kibar bir insandı şeklinde konuştu.

Yeşilçam oyuncularından Yavuz Karakaş, Yüzümüzü tanırlar. Fakat ismimizi bilmezler. Yarın ben öldüğüm zaman Yeşilçam'dan Yavuz Karakaş da öldü diyecekler o zaman öğrenecekler ismimi. Bu güzel insanla, bu güzel arkadaşımızla bir hayli filmlerim var. Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın ifadelerini kullandı.

ANNECİĞİM DERDİ BANA

Ömer Dönmez'in çocukluğunda rol aldığı 'Bir tanem' filminde annesini canlandıran oyuncu Nalan Çöl, 1974 yılında zannediyorsam en son filmiydi. Bir anne ve oğlunun dramıydı. Muhteşem bir çocuktu. O kadar güzel anılarımız var ki. Anneciğim derdi bana. Çok üzgünüm diye konuştu.

KOAH HASTALIĞI SON ZAMANLARDA İLERLEDİ

Hayatını kaybeden Ömer Dönmez'in ablası Hamiyet Özdinç, Kardeşimin KOAH hastalığı vardı. Son zamanlarda çok ilerledi. Zaten biz birlikte yaşıyoruz. Benimle kalıyordu. Sabah kalktığımızda o gün evde yoktum, yeğenim baktı. Teyzeciğim dayım vefat etmiş dedi. Ciğerim yanıyor ciğerim. Benim aslan gibi kardeşim gitti şeklinde konuştu.

HULUSİ AKAR TAZİYELERİNİ İLETTİ

Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli Oramiral Vural Bayazıt'ın cenaze törenine katılmak üzere Selimiye Camii'ne gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ömer Dönmez'in ablası Hamiyet Özdinç'in yanına giderek baş sağlığı dileklerini iletti. Kılınan cenaze namazının ardından Ömer Dönmez Ümraniye Hekimbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yeşilçam\'ın \'ömercik\'i son yolculuğuna uğurlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeşilçam'ın 'ömercik'i son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İnegöl'deki mobilya fabrikasında çıkan yangın söndürülüyor
    10:34 İnegöl'deki mobilya fabrikasında çıkan yangın söndürülüyor

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren bir mobilya fabrikasında çıkan yangının söndürülmesi için çalışma başlatıldı. İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangın, ilçenin birçok noktasından görülen yoğun dumanla birlikte etkisini sürdürüyor.

  • Adana'da bir dergi binasında iki kadını bıçaklayan şüpheli tutuklandı
    10:34 Adana'da bir dergi binasında iki kadını bıçaklayan şüpheli tutuklandı

    Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan bir dergi binasına girerek tartıştığı iki kadını bıçaklayan Betül A., tutuklandı. Şüphelinin daha önce de mala zarar verme ve yaralama suçlarından kaydı bulunuyor. Yaralanan kadınlar ise hastaneden taburcu edildi.

  • Kırklareli'nde Jandarma Ekipleri Kaplumbağaları Doğal Yaşam Alanına Bıraktı
    10:34 Kırklareli'nde Jandarma Ekipleri Kaplumbağaları Doğal Yaşam Alanına Bıraktı

    Kırklareli'nde İl Jandarma Komutanlığı HAYDİ ekipleri, Kavaklı beldesi yakınlarında devriye faaliyeti sırasında karayolunda 2 kaplumbağa tespit etti. Ekipler, kaplumbağaları yol üzerinden alarak doğal yaşam alanlarına bıraktı.

  • Kargo firması şubesine operasyon: 120 binden fazla hap ele geçirildi
    10:34 Kargo firması şubesine operasyon: 120 binden fazla hap ele geçirildi

    İzmir'in Bornova ilçesinde bir kargo firmasının şubesine gerçekleştirilen operasyonda, 120 bin 800 yeşil reçeteye tabi uyuşturucu etkili hap ele geçirildi. İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il dışından İzmir'e yüklü miktarda yeşil reçeteye tabi hap getirileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Bir kargo firmasının Bornova ilçesindeki şubesine sevkiyatı gerçekleşeceği bilgisi üzerine bölgeye giden ekipler, sevkiyat esnasında 1 şüpheliyi suçüstü yakaladı. Yapılan incelemede 120 bin 800 adet yeşil reçeteye tabi uyuşturucu etkili hap ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

  • Aydın-İzmir Otoyolunda Yağ Dökülmesi Trafiği Felç Etti
    10:34 Aydın-İzmir Otoyolunda Yağ Dökülmesi Trafiği Felç Etti

    Aydın-İzmir otoyolunun bir bölümüne bir kamyondan dökülen yağ nedeniyle trafik kapatıldı. Otoban kavşağından İncirliova girişine kadar uzun araç kuyrukları oluştu. Temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolun trafiğe açılması bekleniyor.

  • Adana'da Hamile Kadın Elektrikli Bisiklet Kazasında Hayatını Kaybetti
    10:33 Adana'da Hamile Kadın Elektrikli Bisiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

    Adana'nın Yüreğir ilçesinde 9 aylık hamile bir kadın, elektrikli bisikletten düşerek yolcu otobüsünün altında kalarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili gözaltına alınan otobüs şoförü tutuklandı. Bebeği ise hastanede gözlem altında tutuluyor.

  • CHP Gençlik Buluşması'nda Özgür Özel'den gençlere ve bilime vurgu
    10:31 CHP Gençlik Buluşması'nda Özgür Özel'den gençlere ve bilime vurgu

    Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Bilkent Üniversitesi Sosyal Demokrasi Topluluğu'nun düzenlediği Gençlik Buluşması'na katıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in konuşmacı olarak yer aldığı toplantıda Özel, CHP'nin seçimlerdeki başarısının kaynağının gençler, eşit temsil ve bilim olduğunu ifade etti.


Advertisement