Yeşilçam'ın ünlü ismi büyük acı yaşadı - Son Dakika
Güncel

Yeşilçam'ın ünlü ismi büyük acı yaşadı

Yeşilçam\'ın ünlü ismi büyük acı yaşadı

Türk sinemasının emektar oyuncularından, Antalya Altın Portakal Festivali'nin Yaşam Boyu Onur Ödülü sahibi Ahmet Mekin'in (88) eşi Kumral Şükran Kurteli (82), Erdek'in Ocaklar Mahallesi'nde toprağa verildi.

04.02.2020 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk sinemasının emektar oyuncularından, Antalya Altın Portakal Festivali'nin Yaşam Boyu Onur Ödülü sahibi Ahmet Mekin'in (88) eşi Kumral Şükran Kurteli (82), Erdek'in Ocaklar Mahallesi'nde toprağa verildi.

Ahmet Mekin, Antalya'da kanser tedavisi gördüğü Akdeniz Hastanesinde yaşamını yitiren 63 yıllık eşinin cenaze töreninde yakınlarının desteğiyle ayakta dururken, gözyaşlarını tutamadı. Kurteli'nin cenazesi, vasiyeti üzerine, 1980 yılından beri eşi Ahmet Mekin'le birlikte yaşadığı Erdek'in Ocaklar Mahallesi'ne getirildi. Ocaklar Camisi'ndeki cenaze töreninde taziyeleri usta oyuncu Ahmet Mekin, kızları Zeynep Geven ve Kezban Şimşek ile birlikte kabul etti.

Törene, Kumral Şükran Kurteli'nin yakınlarının yanı sıra Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, yönetmen Cevdet Mercan, Mekin'in oyuncu arkadaşı Ercan Reşat Demir, CHP Balıkesir eski milletvekili Mehmet Tüm, Bandırma Belediyesi eski başkanı Dursun Mirza ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Kurteli'nin cenazesi, ikindi namazının ardından Ocaklar Mezarlığı'nda toprağa verilirken, cenazeye omuz veren oyuncu Ahmet Mekin de gözyaşlarını tutamadı.

(İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yeşilçam'ın ünlü ismi büyük acı yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AŞTİ'de Ramazan Bayramı Yoğunluğu
    14:20 AŞTİ'de Ramazan Bayramı Yoğunluğu

    AŞTİ'ye 5-15 Nisan 2024 tarihleri arasında 17 bin 662 otobüs giriş-çıkış yaparken, toplam 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu gerçekleşti. Bayram tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar peronları doldururken, toplam 17 bin 662 otobüs de AŞTİ'ye giriş-çıkış yaptı. Yoğunluk nedeniyle tatil öncesinde ve tatil boyunca temizlik, güvenlik, trafik gibi konularda tüm önlemler artırılırken süreç boyunca herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

  • Yargıtay Başkanlığı Seçimi 19. Turda Sonuçlanamadı
    14:20 Yargıtay Başkanlığı Seçimi 19. Turda Sonuçlanamadı

    Yargıtay Başkanlığı için bugün yapılan seçimin 2 turundan da sonuç alınamadı. Yarın yapılacak 19. turda Mehmet Akarca ve Ömer Kerkez yarışacak.

  • Yozgat Çamlığı'nda doğaseverler ve motor tutkunları buluştu
    14:19 Yozgat Çamlığı'nda doğaseverler ve motor tutkunları buluştu

    Yozgat Valiliği tarafından düzenlenen etkinlikte doğaseverler ve motor tutkunları Yozgat Çamlığı'nda bir araya geldi. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, ilin turizm potansiyelini artırmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

  • Balıkesir'de Ramazan Bayramı denetimlerinde 3 milyon TL ceza kesildi
    14:18 Balıkesir'de Ramazan Bayramı denetimlerinde 3 milyon TL ceza kesildi

    Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Ramazan Bayramı tatili dahil olmak üzere son bir haftada gerçekleştirdiği denetimlerde 417 aranan şahıs ve 925 araç sürücüsüne toplamda 3 milyon 232 bin TL para cezası kesti. Ayrıca, yapılan denetimlerde çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 417 şahıs yakalandı.

  • Fındık Üretimi Kahverengi Kokarca Tehlikesi Altında
    14:16 Fındık Üretimi Kahverengi Kokarca Tehlikesi Altında

    Karadeniz Bölgesi'nde fındık üretimini tehdit eden kahverengi kokarca böceği ile mücadele çalışmaları devam ediyor. İlaçlama çalışmalarıyla kokarca popülasyonunda azalma sağlanırken, kimyasal mücadelenin önemi vurgulanıyor. Tarım yetkilileri, kokarcanın fındık bahçelerine verdiği zararın yanı sıra insan sağlığı açısından da tehlike oluşturduğunu belirtiyor.


Advertisement