Yeşilçam'ın Yıldızları Elazığ Belediyesi Standında - Son Dakika
Güncel

Yeşilçam'ın Yıldızları Elazığ Belediyesi Standında

İstanbul Elazığ Tanıtım Günleri'nin ikincisi bu yıl Feshane de devam ederken, Yeşilçam'ın birçok yıldızı da tanıtım günlerinde Elazığ Belediyesi'nin standını ziyaret ederek Çayda Çıra oyunu oynadı.

08.09.2014 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tanıtım Günleri içerisinde geçtiğimiz aylarda Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan üzücü olayın ardından ertelenen Çayda Çıra Festivali'nin galası da gerçekleştirildi. Yeşilçam'ın unutulmaz yıldızları Eşref Kolçak, Selda Alkor, Tuğrul Meteer ve Hababam Sınıfının oyuncu kadrosundan bazı isimlerde tanıtım günlerinin en çok ilgi gören standı olan Elazığ Belediyesi'nin standını ziyaret etti. Elazığ Belediyesi halk oyunları ekibinin Çayda Çıra gösterisine dâhil olan sinema sanatçısı Selda Alkor'da ekiple beraber Çayda Çıra oynadı ve konuklardan da büyük alkış aldı.

Misafirlerini Elazığ Belediyesi'nin standında ağırlayan Başkan Mücahit Yanılmaz'da konuklarına orcik, ağın leblebisi, badem şekeri ve kurum üzüm gibi çeşitli yöresel yiyecekler ikram ederek, çedene kahvesi ve Elazığ çiğköftesinden de tatmalarını istedi.

Elazığ'ın kürsübaşı gecesi ve halk oyunlarını da büyük bir ilgi ve beğeniyle izleyen Yeşilçam'ın yıldızları, kendilerine gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a teşekkür ederken gecede ayrıca Çayda Çıra Film Festivali'ne katkılarından dolayı Başkan Mücahit Yanılmaz'a da bir onurluk takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeşilçam'ın Yıldızları Elazığ Belediyesi Standında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement