Yeşilköy'de denize girdikten sonra kaybolan gencin cesedi bulundu - Son Dakika
Güncel

Yeşilköy'de denize girdikten sonra kaybolan gencin cesedi bulundu

İstanbul'da bulunan Yeşilköy sahilinde dün akşam denize girdikten sonra kaybolan 28 yaşındaki Soner Taşkın'ın cansız bedeni bulundu. Vefat eden gencin ailesi sinir krizi geçirirken, sahilde bulunan bazı vatandaşlar güneşlenip yüzmeye devam etti.

22.07.2019 14:32  Güncelleme: 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Yeşilköy'de dün akşam denize girdikten sonra kaybolan 28 yaşındaki Soner Taşkın'ın cansız bedeni bulundu. Ailesi sinir krizi geçirerek uzun süre gözyaşı dökerken, bazı vatandaşların sahilde güneşlenip yüzmeye devam etmesi dikkat çekti.

Bakırköy Yeşilkoy sahilinde dün akşam saat 20.00 sıralarında ağabeyi ile birlikte denize giren Soner Taşkın ağabeyine dalga kırandan denize atlayacağını söyledi. Buradan denize atlayan genç bir süre sonra gözden kayboldu. Ağabeyi hemen durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine deniz polisi sevk edildi. Arama yapan ekipler havanın kararmasıyla birlikte çalışmalara sabah devam etmek üzere bölgeden ayrıldı.

Yeşilköy'de denize girdikten sonra kaybolan gencin cesedi bulundu

CESET 100 METRE AÇIKTA BULUNDU

Bu sabah saatlerinde arama çalışmaları tekrar başladı. Çalışmalara Deniz Polisi, Sahil Güvenlik Ekipleri, İBB ve Küçükçekmece Belediyesi arama kurtarma ekibi katıldı. Küçükçekmece Belediyesi'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen gençten saatler sonra acı haber geldi. Taşkın'ın cansız bedeni saat 12.00 sıralarında karadan yaklaşık 100 metre açıkta bulundu.

Yakınları acı haber ile yıkıldı. Sinir krizi geçiren baba Sedat Taşkın ve bazı yakınları baygınlık geçirdi. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Arama çalışmaları sürerken Baba Sedat Taşkın arama çalışmalarına katılan ekiplerin az olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.

Yeşilköy'de denize girdikten sonra kaybolan gencin cesedi bulundu

CANIMIZDAN CAN GİTTİ

Kardeşiyle birlikte denize giren ağabey Gökhan Taşkın, "Buradan atladı yüzdü. Boğulduğunu gördüm. Bende suya atladım. Can kurtarana haber verildi. burada bizim canımızdan can gitti. Başka canlar yanmasın. İnsan arama dedektörü yok ama maden arama dedektörü var. insanlık bu mu? " diye konuştu.

Yeşilköy'de denize girdikten sonra kaybolan gencin cesedi bulundu

ARAMA SÜRERKEN GÜNEŞLENDİLER

Arama çalışmaları sürerken bazı vatandaşların güneşlenip yüzmeye devam etmesi ise dikkat çekti. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından ceset, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yeşilköy\'de denize girdikten sonra kaybolan gencin cesedi bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeşilköy'de denize girdikten sonra kaybolan gencin cesedi bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Afyonkarahisar'da Kaçak Av Yapan 3 Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı
    10:51 Afyonkarahisar'da Kaçak Av Yapan 3 Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı

    Afyonkarahisar'ın Salar beldesinde, kaçak av yapıldığı bilgisi üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Yapılan aramada 3 adet ruhsatsız av tüfeği ve 3 kınalı keklik ele geçirildi. Şahıslar gözaltına alındı.

  • Samsun Büyükşehir Belediyesi Engelli Bireylere Ev Ziyareti Yapıyor
    10:49 Samsun Büyükşehir Belediyesi Engelli Bireylere Ev Ziyareti Yapıyor

    Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Birimi, engelli bireyleri evlerinde ziyaret ederek talep ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapıyor. Engelli bireylerin anneleri için de özel etkinlikler düzenleniyor.

  • Konya Ereğli'de Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 28 Gözaltı
    10:48 Konya Ereğli'de Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 28 Gözaltı

    Konya'nın Ereğli ilçesinde polis ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde, binlerce tabanca parçası ve ruhsatsız tabancalar ele geçirildi. Toplamda 28 şüpheli gözaltına alındı.

  • Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri, Bilecik Sanayi Teknoloji İl Müdürü Abdullah Ay ile buluştu
    10:48 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri, Bilecik Sanayi Teknoloji İl Müdürü Abdullah Ay ile buluştu

    Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri, Bilecik Sanayi Teknoloji İl Müdürü Abdullah Ay ile bir araya geldi. Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen programda, Ay sanayi gelişimi ve Ar-Ge projelerinin öneminden bahsetti.

  • TDV, Ramazan yardımlarını deprem bölgesine yönlendiriyor
    10:48 TDV, Ramazan yardımlarını deprem bölgesine yönlendiriyor

    Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Ramazan ayıyla birlikte deprem bölgesindeki depremzedelere yardımlarını ulaştırmaya başladı. TDV Genel Müdürü İzani Turan, geçen sene olduğu gibi bu sene de deprem bölgesine öncelik verdiklerini ve iftar çadırları kurduklarını belirtti. Ayrıca, alışveriş ve yardım kartlarıyla da depremzedelere ve ihtiyaç sahibi ailelere yardımların ulaştırıldığını söyledi. TDV ayrıca, çocuklara bayramlık kıyafetler ve oyuncaklar dağıtarak onların bayramı sevinçle karşılamalarını sağlayacak.

  • Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarım ve Sağlık Politikalarını Zenginleştirecek
    10:48 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarım ve Sağlık Politikalarını Zenginleştirecek

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, tarım, sosyal politikalar, kadın ve sağlık politikalarını zenginleştirerek devam ettireceklerini söyledi.

  • Şırnak'ta yapılan operasyonda 880 bin TL değerinde gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi
    10:47 Şırnak'ta yapılan operasyonda 880 bin TL değerinde gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi

    Şırnak'ın Uludere, Silopi ve Cizre ilçelerinde jandarma ekiplerinin yaptığı aramalarda piyasa değeri 880 bin TL olan gümrük kaçağı malzeme ele geçirilirken, 14 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlar sonucunda sigara, motorin, cep telefonu, kozmetik malzemesi, elektronik sigara, güneş gözlüğü, inşaat malzemesi, spor ayakkabı, diğer elektronik eşya, anahtar takımı, çay, nargile tütünü ve gümrük kaçağı malzemeler ele geçirildi.

  • Bilecik'te Sürüler Halinde Gezen Başıboş Köpekler Vatandaşları Tedirgin Ediyor
    10:47 Bilecik'te Sürüler Halinde Gezen Başıboş Köpekler Vatandaşları Tedirgin Ediyor

    Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi'nde başıboş köpeklerin getirilip bırakılmasından şikayetçi olan vatandaşlar, sürü halinde dolaşan kontrolsüz köpeklerin özellikle savunmasız çocuklar için tehlike oluşturduğunu kaydettiler. Yetkililer tarafından bakım ve ihtiyaçları karşılanması gereken köpeklerin kontrolsüz bir şekilde kırsal alanlarda gezdiği görülürken, kendilerinin de bu konuda çaresiz kaldığını ileten vatandaşlar, üzücü bir olay yaşanmadan derhal önlem alınması için yetkililerden yardım beklediklerini söylediler. Öte yandan bu bölgede yaşayan vatandaşlar köpeklerin sabaha kadar havladıklarını da dile getirdiler. - BİLECİK

  • Akdeniz sahillerinde denizanası istilası devam ediyor: Burnaz sahili de denizanalarıyla kaplandı
    10:47 Akdeniz sahillerinde denizanası istilası devam ediyor: Burnaz sahili de denizanalarıyla kaplandı

    Akdeniz kıyılarında kısım kısım etkisini hissettiren denizanası istilası Hatay'ın Erzin ilçesinde bulunan sahilde de etkisini gösterdi. Burnaz sahili ölü denizanalarıyla kaplandı. Uzmanlar 'dokunmayın' uyarısında bulundu. Denizanaları dron ile havadan görüntülendi. Balıkçılar ise denizanalarının sahilleri istila edebileceğini belirtti.

  • Başiskele'de Ramazan Ayı Etkinlikleri
    10:46 Başiskele'de Ramazan Ayı Etkinlikleri

    Başiskele Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. Ünlü sanatçıların sahne aldığı etkinliklerde çocuklar ve aileleri eğlenceli vakit geçiriyor. Ayrıca, Enderun teravih namazı ve Hadim-ul Harameyn sergisi de ziyaretçilerini ağırlıyor.

  • Savcı Özlem'in ölümünde astsubaya verilen 2,5 yıl hapis cezası onandı
    10:43 Savcı Özlem'in ölümünde astsubaya verilen 2,5 yıl hapis cezası onandı

    Yozgat'ın Sorgun ilçesinde doğum günü kutlamasında tabancayla başından vurulan Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım'ın ölümüne ilişkin tutuksuz yargılanan 2 astsubay sanıktan silahın sahibi Ahmet M.'ye verilen hapis cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onaylandı. Diğer sanık astsubay Mehmet S.'nin ise beraatine karar verildi.


Advertisement