Yeşiller Partisi Genel Sekreteri Tuncaelli."Yeşiller Denince Akla Sadece Çiçek, Böcek Gelmesin,... - Son Dakika
Yerel

Yeşiller Partisi Genel Sekreteri Tuncaelli."Yeşiller Denince Akla Sadece Çiçek, Böcek Gelmesin,...

Yeşiller Partisi Genel Sekreteri Kemal Tuncaelli, "Yeşiller denince akla sadece çiçek, böcek gelmesin, Yeşiller Hareketi bir siyasi harekettir" dedi.

03.03.2012 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşiller Partisi Genel Sekreteri Kemal Tuncaelli, "Yeşiller denince akla sadece çiçek, böcek gelmesin, Yeşiller Hareketi bir siyasi harekettir" dedi.

Kristal-İş Sendikası Lüleburgaz Şubesi'nde, Yeşiller Partisi ile Eşitlik ve Demokrasi Partisi işbirliğinde "Demokrasi ve Çevre" konulu toplantı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Tuncaelli, partilerinin EDP ile birleşme süreci içinde olduğunu söyledi.

Muhalefeti birleştirmek, bir fikir yaratmak istediklerini ifade eden Tuncaelli, "Biz yaşama anlık müdahaleleri savunuyoruz. Çok büyük laflar ederek değil, günlük yaşamımızı ilgilendiren, küçük basit şeyleri temele alıyoruz. Yeşiller denince akla sadece çiçek, böcek gelmesin, Yeşiller Hareketi bir siyasi harekettir" dedi.

EDP Parti Meclis Üyesi Sami Evren de konuşmasında, " Türkiye'de sosyalist, komünist, anti kapitalist hareketlerin, emek mücadelesi verenlerin, nükleer santrallere karşı çıkanların, sorunlara itiraz edenlerin etkisiz kaldığını" söyledi.

- KIRKLARELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeşiller Partisi Genel Sekreteri Tuncaelli.'Yeşiller Denince Akla Sadece Çiçek, Böcek Gelmesin,... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement