Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Polat'tın Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Polat'tın Seçim Çalışmaları

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Polat\'tın Seçim Çalışmaları

AK Parti Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, seçim çalışmaları kapsamında Malatya’daki Elektrik Mühendisleri ile Harita ve Kadastro Mühendisleri Odalarını ziyaret etti.

21.02.2014 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, seçim çalışmaları kapsamında Malatya'daki Elektrik Mühendisleri ile Harita ve Kadastro Mühendisleri Odalarını ziyaret etti.

Hacı Uğur Polat, beraberinde AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Avukat Bayram Taşkın ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte seçim çalışmalarına Malatya'da faaliyet gösteren meslek odalarını ziyaret ederek devam etti. Elektrik Mühendisleri Odası Malatya Temsilciliği'ni ziyaret eden Hacı Uğur Polat, mimar ve mühendislerin görüşlerinin kendisi için çok önemli olduğunun altını çizerek, ilçenin tüm bileşenleriyle birlikte çalışarak Yeşilyurt'u modern bir ilçe haline dönüştüreceklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Elektrik Mühendisleri Odası Malatya İl Temsilcisi Yusuf İnan ise, "Kendisine seçim sürecinde başarılar diliyoruz. Halkın takdirini kazanmış bir partiden aday olması ve kendinsin kişiliği de partiye uygun biri olarak biliyoruz. Bu süre içerisinde sivil toplum kuruluşları olarak her konuda birlikte çalışmak isteriz" dedi.

Daha sonra Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası'nı ziyaret eden Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt ilçesinin modern, parklarıyla, yeşil alanlarıyla Türkiye'de örnek bir ilçe olması için teknik camiayla işbirliği içerisinde olacağını ve hedefinin 44 projeyle Yeşilyurt'u marka ilçe yapmak olduğunu belirtti. Polat, "Yeşilyurt ilçemizde en temel belediyecilik sorunlarını aşarak, vizyon projelerin takipçisi olacağız, sosyal belediyecilik anlayışını, dokusunu koruyarak tesis edeceğiz. Yeşilyurt'u yönetirken, şeffaf, objektif, katılımcı bir anlayışla hareket edeceğiz" dedi.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Fikret Ercan ise, Polat'a başarılar diledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Polat'tın Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement